間ohkorea beauty食水深到

91 回覆
111 Like 5 Dislike
想問你哋係咪用台灣網買?
係 全部都係台灣網 除左chuu我係something sweet買(香港chuu官網)
好多妹專登去行佢間鋪,正因為佢食水深,先可以喺奧海城開分店
推到間嘢仆街!!!!
有咩方法可以推到佢仆街
利申 試過pm佢啲follower send其他shop既link
之前係oh買左條jumpsuit俾條女 洗一洗就變到梅菜咁 屌
lm

樓上絲打好專業
我無幫襯過,但見證住佢啲衫愈黎愈貴
btw俾樓主燒到gogosing 睇落好吸引
各類型問題可以係留言版留言 通常一日左右就會覆返你
如果想查詢包裹既資訊去返訂單個版有個叫fastbox既編號㩒入去就睇到送到邊
好有心
覆左喇, 原來佢冇貨, 但買o個時又冇講
到12月中先有, 寄得黎可能過聖誕了
我係佢VIP
覺得佢幾有心做
不過有d 衫嘅料真係麻麻
display 都可以擺到起毛粒
同埋愈來愈貴
佢d 款係Cherrykoko 個類
其實上HKTV mall 或者Ekimall 買仲抵
絲打平時有無上開咩網去睇啲韓妹點襯衫
平時出街想著得好睇小小又無從入手
韓妹著衫好靚想學吓嘢
貴到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞