間ohkorea beauty食水深到

91 回覆
111 Like 5 Dislike
睇唔過眼 勁普通一件冷衫賣$398
仲係奧海城開分店 一定好多𡃁妹幫襯
想買呢類型韓風衫介紹大家去gogosing同sonyunara既台灣網
再靚d就chuu同stylenanda
唔洗多謝我
唔使交租咩
佢有做網店喎
就算交租都唔係咁過份人地網店賣$100佢賣$398 仲要咁少款
有得試喎
仲可以幫香港養多幾個sales
上網買衫有一半都要退貨轉size 好鬼煩
邊件
有睇開佢個網
見證住佢由網上做到實體店
頭先睇佢個網首頁已經有
有件勁普通既米白色既冷衫賣緊$398
咁既價錢夠我係gogosing買3件
保證質素一樣甚至好過佢
賣得咁貴又有人買就自然有佢可取之處嘅
$100一件同$398一件我寧願退貨換size
萬一要退都打個半價 唔洗退直頭賺左
不過其實最嬲係用$398買$100既貨色
有無男裝
佢根本唔值呢個價錢
我之前都未發現其他網有韓系衫賣都覺得佢啲衫靚 貴啲都無所謂
之後發現新大陸 原來好多網店又平過佢但質素一樣/價錢一樣但靚過佢咪覺得笨柒左

希望其他人唔好再幫襯佢
韓系男裝?
真心無乜留意 淨係知實體店aland同spao
唔知點解間野就係會好想行入去睇
Stylenanda 正
一定要上網買
多好多款
認真咩?我上年係佢度買左件冷衫
D毛冷拮肉 係拮到成身痕 無再拎出黎著過
多數韓系衫都唔係靚料係款靚
不過好心佢普通料就賣返普通價錢 cheap料賣貴價真係好仆街
識貨 不過發貨慢到仆街
我早兩日上官網睇見到有7xx一套
我去好多大brand既店7xx已經可以買到2-3套衫
淨係睇 但唔會買
我比較好奇 普通一個本地做海外購品牌 點樣入商場,除左食得起租之外
好似有啲格格不入
而且奧運上面班阿太會唔會買佢啲衫
香港網?
以前賣化妝品果陣有follow過
同佢條仔結婚未,成個金正恩咁
因為韓系啲款真係幾靚
其實想買韓系衫可以去呢啲實體店睇下再上網買 一定搵到類似 仲要平好多 強烈推薦gogosing
實體店 eg. oh korea beauty食水深到痴線
結左啦
但唔係以前個果喎
gogoshing 睇睇先 點寄黎香港
佢得cn同tw網 咁當然揀tw
香港it不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞