間ohkorea beauty食水深到

91 回覆
111 Like 5 Dislike
淨係見到件$348 70%羊毛
咁都話貴,不如件件100啦
不過中學雞係睇款唔睇料好合理既 一樣樣全膠兩舊水就會覺得好睇
利申 韓國野全部都係垃圾
屌緊你冇圖呀
咪話撚左係首頁 自己睇啦 你買貴你既事 好心提醒下你咋
淨係見到件$348 70%羊毛
咁都話貴,不如件件100啦
不過中學雞係睇款唔睇料好合理既 一樣樣全膠兩舊水就會覺得好
利申 韓國野全部都係垃圾

80%羊毛賣$398

50%羊毛賣$120
新入會仲有$50現金券 打評語又回贈$25
扣扣埋埋$8 90入到手
食水咁深仲好唔好意思呀打手
題外話 我係stylenanda啱啱買左件冷衫都係$350有找
賣得貴過stylennada憑咩呀
問題係第二間都係70%羊毛賣平佢一倍/靚佢一倍
根本唔關$398事 佢值既話$800 $1200我都會買
仲有想講chuu好多淘寶衫 自己小心選擇
你覺得我係打手咁我咪係打手喇
我呢啲懶人淨係著h&m同g2000 我覺得個價錢同h&m差唔多
睇圖睇唔到厚薄同質素,根本冇野好評論
我只知啲款全部都好柒
咁大鑊 有時係到諗係咪淘寶買衫算
真 撞曬款
你講到我唔著h&m同g2000咁既
柒都唔撚關你事 走啦
其實佢間野全部衫批發價都係勁平
basic款$7x左右就有件 未計佢大量批
所以佢件件都賺成二三百以上
以前都幫襯過幾次 但而家真係不了
佢啲衫一睇就知$100樓下批發價既質素 不了
我見咁多妹妹仔幫襯佢 寧願佢地去啲真韓網買好過
各位阿姐有無興趣上廣州拼團買衫
隨時平價買返同款
最不滿佢仲成日話自己d衫質地好
好多時d display勁多線頭
d basic款講真去h&m買仲好
幫襯佢買基本款d人真係傻撚左 嫌錢多
係連登攪呢D 未死過頂
佢地會要你件衫成本價交收
上廣州車錢運費乜野自己貼出黎
當我無講過
得罪講句 買韓系basic款都係傻鳩黎 通常貴就算平料又唔夠大牌子靚
咩玩法 批發?
其實佢間野全部衫批發價都係勁平
basic款$7x左右就有件 未計佢大量批
所以佢件件都賺成二三百以上
以前都幫襯過幾次 但而家真係不了
佢啲衫一睇就知$100樓下批發價既質素 不了
我見咁多妹妹仔幫襯佢 寧願佢地去啲真韓網買好過
最不滿佢仲成日話自己d衫質地好
好多時d display勁多線頭
d basic款講真去h&m買仲好
幫襯佢買基本款d人真係傻撚左 嫌錢多

好幾件衫買到返嚟一洗就縮水
D料又薄 已經好耐冇幫襯過
Gogosing買過幾次 好平 出新款都出得幾密
呢間野認真昆水 好撚識呃人同做門面野
價錢又越標越高
有d成五百幾蚊 痴撚左線咁
不過其實最重要都係質素問題 勁似淘寶cheap衫既料 但賣咁貴 所以完全唔抵買
佢講到自己搵料做架喎
絲打心水清
香港舖頭最叻一買一賣食差價 尤其是ig shop
賺咁多咪有錢自己做
識貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞