間ohkorea beauty食水深到

91 回覆
111 Like 5 Dislike
有無咁迷戀泡菜腸
可能都想移民呢
佢都長住個邊
夠1500twd=$375hkd 免運到香港
大部份衫個價格range係$80-$200之間
真心好抵屌 同ohkorea beauty啲款好似 仲多款過佢好多
貴租都俾得起 證實佢真係食水深到仆街
Ig大把妹妹仔同中女送錢俾佢洗
一件冷衫賣$398賺到笑 成本唔知有無$48
$7xx stylenanda都買到啦洗買佢
Korea
上個禮拜經過見明明個商場好靜但都好多人行
我冇入去睇 因為覺得咁貴可以買其他韓國牌子衫 例如CHUU依類
其實Chuu都幾貴
強烈推薦gogosing 質素差唔多但平一半
或者再貴少少買stylenanda
啱啱睇完GOGOSING 好燒 想試下買 啲衫好似幾靚又平
CHUU真係幾貴 所以間唔中先買一次 係海港城前排開咗實體店
STYLENANDA好貴 啲衫成熟FEEL啲
已經燒左我幾個fd
買左幾件外套都係$1xx-$200 睇上去有$4xx 5xx既質素
Chuu越黎越貴
岩岩上個網睇 CHUU某幾對鞋 依個網都有 我買貴咗成倍啊 點解會平咁多
有咩
我都有買Chuu既鞋喎 可能款似姐
你買CHUU係邊個網訂? 香港冇間似樣嘅官網
BTW我係月野兔絲FANS 因為成日見你屌鳩啲死雞蟲
chuu o係Mydress個網度有得賣呀
我都買過幾次, 愈黎愈貴
以前好鍾意買cherrykoko, 但而家好多都貴到買唔落手
樓主介紹既gogosing睇完即刻想買
dejou都ok呀
同gogosing好似,價錢亦都合理
兩間都買個,覺得dejou啲款特別啲
Chuu我係官網㩒香港地區會出左間叫somethin sweet既野買
平過官網少少添 用港幣俾錢
多謝支持
Dejou好似貴少少同young左少少 不過真係幾似
真係好抵屌 從此慳唔少
冷衫唔同料唔同價錢 圖又冇成份表又冇
原來佢連成份表都冇 擺明係無羊毛既cheap野
屌緊你冇圖呀
樓主幾時出整容post
咪話撚左係首頁 自己睇啦 你買貴你既事 好心提醒下你咋
佢d牛仔褲同半截裙批發10000-15000won一條
佢最近入完d貨返黎會剪左人地韓國個tag車自己個tag上去。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞