[MOOMOO]MAMAMOO討論區[12]BLUE;S COMEBACK大發!2018年努力奔跑的MAMAMOO辛苦了

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
喺邊度出statement?
心痛輝狗
應該cafe 我登入唔倒
屌平時輝狗都唔會show佢屋企人嗰邊出嚟
即使有都淨係同啊媽一齊
宜家搞到要出個statement公告全世界
個記者落地獄啦
揭人傷疤正仆街,已經唔係佢老豆既問題個記者報導依件事都係仆街嘅行為
望就望出個聲明之後啲爛人唔好再借狗狗個名做埋嗮啲衰嘢
啲記者真係賤到仆街 唔分青紅皂白就報件事出嚟 仲要揀依個時候報
輝人實承受好大壓力 明明唔係佢錯都要出篇嘢道歉 希望佢唔好諗埋一邊 好想俾佢知大家都支持佢
輝狗 佢一定勁自責
有冇人知韓國網友咩反應
你知佢地好撚癲成日都不分青紅皂白咬住人唔放
我唔識韓文啦 但係用Naver translate睇篇文啲Top comments都係話輝人也是受害人之類
咁都好d 希望輝狗唔好亂諗
希望啲人唔好拖佢落水啦
但係要自揭私隱去澄清都好慘
屌點解每次都搞9輝狗
上次CB單野見佢上綜藝野又唔敢講笑都唔敢笑
一好番啲又黎揭人瘡疤真係好撚賤
彩虹橋又有冇做野啊仆街真係好嬲
其實都大概估倒 佢好少show佢屋企人嗰面出嚟 第一次concert個親人vcr係啊姨 又話同佢啊嫲定啊婆比較親 跟住又試過喺節目因爲參賽者嘅離婚背景所以喊
最重要係佢從來都唔講關於佢老豆嘅嘢
所以惠真好重要
份Document仲要係2017年
要宜家先放出嚟
可能嗰邊嗰個受害人都有苦衷啦 不過呢個時機先po份咁嘅嘢 仲要輝狗食死貓
睇完我獨 睇番輝狗 真係好大落差
希望惠真可以將啲咁warm既感覺分享俾輝狗
不過佢地三個都咁寵輝狗 係呢個時候佢地真係好重要
又臨comeback搞9輝狗
好想話比佢聽我地係唔會理呢啲垃圾新聞
MAMAMOO’s Hwasa to appear on KBS ‘Happy Together’ as special MC

She transformed into Bellatrix Lestrange for this week‘s episode, broadcast on November 29th

https://m.entertain.naver.com/read?oid=312&aid=0000359505

個髮型搞到惠真個頭好大個
Link for AAA
13:00 2018 AAA(ASIA ARTIST AWARDS) - Red Carpet
▶ vlive.tv/video/100518
17:00 2018 AAA(ASIA ARTIST AWARDS)
▶ vlive.tv/video/100519
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞