[MOOMOO]MAMAMOO討論區[12]BLUE;S COMEBACK大發!2018年努力奔跑的MAMAMOO辛苦了

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
唔知 但係睇落唔似舞台用
搵到了 打歌有著過呀
https://youtu.be/YGUhrwoOhcI
Moonbyul said the promos are gonna be short, but feels like fans will get to see them all throughout december (with other activities).
Ok
但係佢有啲打歌服都係私服嚟
我記得我獨定係鬣狗有一集影佢屋企個衣櫃 入面係有打歌服

惠真:認真
容仙:認真
輝狗:認真
星:
睇咗由星主演嘅年度神劇 Start Love 未
其實係連登新人,都做咗兩年幾蘿蔔
星出網劇我努力過,但都係放棄咗
係咪starry night黃色嗰件bra top
點解唔使開con個打歌期都係短?
Mamamoo has confirmed to attend MAMA2018 on Dec 12. It will be held in Japan!

https://entertain.v.daum.net/v/20181127152924751

我估rbw可能會趁機接多幾單商演
即係有獎攞
琴日嗰個幼兒園幼教師研修會祝賀公演
CB之前都冇得休息下要接啲咁嘅商演
輝狗
屌次次cb之後啲記者都咁乞人憎
吓做咩
自膠 搵到了
無啦啦有篇文講輝狗生父嘅債務問題
搞到輝狗要出statement道歉話同佢生父已經無任何瓜葛亦冇聯絡
你話唔係有人有心想喺Mamamoo comeback之前破壞Mamamoo嘅聲譽你都唔信啦
希望身邊有人陪下佢啦
屌 咁都要道歉
明明錯嘅佢老豆 爭落成身債 輝狗就搏命揾錢幫佢同啊媽還債
個記者點會唔知喺Cb前咁做有咩影響 一定係有心
Rbw之前刪文刪得咁快 今次又唔做嘢
好驚佢又會自責 明明都唔關佢事
心疼輝人
次次韓國記者都搞輝人
期期CB前一定會岀事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞