[MOOMOO]MAMAMOO討論區[12]BLUE;S COMEBACK大發!2018年努力奔跑的MAMAMOO辛苦了

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

maeil bio有咩
我真係唔記得咗
https://youtu.be/LKVw4pTc1Hs
呢個好似8m有嘢睇
真係個孫燒俾我哋睇
廣告歌都aim要有8m就過份咗啲
出道十周年特別禮物
woo hoo到宜家都係得6m,酸奶歌真係唔知要等到幾時,應該係starry night俾咗個錯覺rbw
容仙呢個look勁靚

四個齊哂
之前惠真同容仙已經入咗
女友feel
solar係WINDFLOWER入面對面塊鏡個PART好靚
好想用黎做WALLPAPER但係整極都整唔到
Q. 最近覺得很帥氣的人?
A. 媽媽木的玟星

宥斌: 最近有心空的經驗。一起錄製音樂節目的時候,我要從樓梯上下去,玟星xi很有魄力地幫我把門敞開,真的很帥氣。
https://twitter.com/seungi_cyh/status/1072441315797991424
玟星很帥氣
把門敞開

5 230 000韓元 = 36 215.2699 港幣
版權富人係唔同啲
周圍撩女仔 返屋企要跪玻璃
之前見到佢有幾對鞋都要幾萬蚊港紙
記得有一對真係唔識欣賞
今晚係咪有MAMAMOO上MAMA JAPAN場
可惜香港場好似唔黎
惠真呢日著嗰對透明膠波鞋我都唔識欣賞
Mamamoo Wheein, Solar, MONSTA X Jooheon, Wanna One Kim Jaehwan, Ha Sungwoon performing Taeyang “Eyes, Nose, Lips”

2018 MAMA in Japan

Congratulations to Mamamoo for winning Worldwide Fan’s Choice Top 10 at #2018MAMA⁠ ⁠ in Japan
佢地有去日本mama呀可?
Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞