[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(6)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
忘記了,你可以行動了
成日掛住你重傷倒地
本身11血依家10?
俾佢郁啦,佢唔郁,你地又要浪費一人行動去搬佢架了
拿,重傷還重傷,暈還暈,兩樣野黎,唔好撈亂黎講

KP 提示
火勢將會快速蔓延
到時休息站將會不能逗留
請儘快決定行動方案
場外
依家係已經點著左個波?
我等你地郁晒先
廢事打到自己人
鳥海心想著他媽的一天⋯⋯⋯

先是在機鋪撞穿頭,再來在男廁看到兩條屍體

然後還在冬甩鋪被死廢老害了個吃狗屎,最後又被剛剛那隻紅眼狼撞了個天翻地覆,現在傷口還在痛,今天真夠風間。

說罷鳥海拿出香煙點燃並站起來,接著遞出香煙,火機和剛剛找到的碎布(燃料),看看有沒有人需要。
先爆左個波停左暴風雪先?之後就試下冬甩店後門走佬出出面?
場外,即場起火爆波啦,仲行出面下回合先爆波?
場外:留名睇投擲KP話個波唔知投左去邊

拿,鳥海就預左瓜救唔返是旦搵人拎定遺物先啦,之後唔駛搜屍咁煩

順帶一提,我有把萬用刀用黎爆格既,搵人開聲問我攞啦,買一送一啊
你又話你自己有滅火筒 ,同埋唔係冬甩鋪走咪正門走囉
場外
諗諗下如果冬甩鋪著火
本身行出去扣
之後除左冬甩鋪之外嘅地方又全部凍得濟又扣
跟住出左站又扣
鳩估:

本身得大堂唔扣冰凍血,會唔會暗示大堂先係火源呢?
是旦搵個上水拎定遺物

鳥海想出去大堂取暖
唔係冬甩鋪唔扣咩
記錯左
係喎,記錯冬甩鋪先著火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞