【唔夠你黑】阿仙奴16-17球迷吹水區 XLV

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

尋晚去左吊大陸妹牙?

吊乜春 公司體檢

Ryo 蛇 R.i.p
貢早系到9up
再訓
貢早系到9up

你好早都玩fm啦
貢早系到9up

你好早都玩fm啦

路狗日日打機吊女唔洗做真係好
貢早系到9up

你好早都玩fm啦

葡萄
英格蘭足總周一發出新聞稿,宣佈以行為不檢控罪起訴雲加:「雲加被指,在比賽進行至92分鐘左右的時間,向第4球證說出侮辱性說話。雲加亦被指,他被逐離球場之後,仍然留在球員通道位置,並與第4球證發生身體接觸,這都構成不當行為。」雲加最遲可在當地時間周四下午6時之前就檢控作出回應。

據《鏡報》指,雲加可能被罰停賽3場,換句話說無緣在周末英足盃對修咸頓、主場對屈福特及下月4日作客車路士的比賽領軍。

逼害爺爺
貢早系到9up

你好早都玩fm啦

葡萄

路清就巧
雲加使唔使停賽呀

兩場啦應該

葡萄

路清就巧

哥打的不是遊戲,哥打的是寂寞
雲加使唔使停賽呀

兩場啦應該

罰款得唔得牙 我廠大把錢
雲加使唔使停賽呀

兩場啦應該

雲加使唔使停賽呀

兩場啦應該

爺爺話罰多兩場刀吾好罰錢
英格蘭足總周一發出新聞稿,宣佈以行為不檢控罪起訴雲加:「雲加被指,在比賽進行至92分鐘左右的時間,向第4球證說出侮辱性說話。雲加亦被指,他被逐離球場之後,仍然留在球員通道位置,並與第4球證發生身體接觸,這都構成不當行為。」雲加最遲可在當地時間周四下午6時之前就檢控作出回應。

據《鏡報》指,雲加可能被罰停賽3場,換句話說無緣在周末英足盃對修咸頓、主場對屈福特及下月4日作客車路士的比賽領軍。

逼害爺爺

下屆世界盃帶法包大炒英犬

逼害爺爺

有無爺爺都無所謂啦 佢都係坐係度睇波嫁啦
作客軌冇得睇雲加嬲個樣
作客軌冇得睇雲加嬲個樣

爺爺發脾四掉水樽. gif
作客軌冇得睇雲加嬲個樣

俾軌大炒
雲加被逐後同skysports 記者一齊睇波

He paced around what little space he had in the tight room, occasionally chuntering.

And then he said, 'Penalty!' Ben Mee's challenge on Laurent Koscielny had just unfolded on the monitor in front of us.

It seemed to take an age, with Wenger getting closer and closer to the screen, before referee Jon Moss did eventually point to the spot.

He then retreated to the corner of the room to wait nervously as Alexis Sanchez prepared to take the penalty. The tension in the room finally released as he sprung forward with a small punch of the air as the Chilean dinked his kick into the net.

http://www.skysports.com/football/news/11670/10740357/watching-arsenal-beat-burnley-with-arsene-wenger?dcmp=GameOn
作客軌冇得睇雲加嬲個樣

俾軌大炒

冇爺先有波入=~=
十分健康
十分健康

十分健康

乜事都矛 咁就用左兩皮
十分健康

乜事都矛 咁就用左兩皮

我都二皮,但check 完有事

乜事都矛 咁就用左兩皮

我都二皮,但check 完有事

生日快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞