【唔夠你黑】阿仙奴16-17球迷吹水區 XLV

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

啲野食狗都唔屌

過黎元朗食

元朗我除左食開幾間都唔知仲有咩食

食開邊幾間

朗屏西鐵站隔離有間食口福唔差
元朗西鐵站附近間開心小棧都ok
屌你老母d籤運差到無人有

作為阿狗...
屌你老母d籤運差到無人有

作為阿狗...

馬拉出隊柔佛都ko香港
香港出到線,抄足香港wiki一次

矛可能啦,係希望主場拎到d分唔洗一分都冇就得

Kim再揀井果d契仔就等收皮

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

我答接駁巴士一個站就到天水圍西鐵站

住藍地

屌你老母上水冇K巴呀

一個站都收我$3.5
清河邨>御景峰步行一分鐘

清河邨總站
CHING HO ESTATE BUS TERMINUS $3.5
MAP
御景峰
8 ROYAL GREEN $3.5
MAP
上水鐵路站
SHEUNG SHUI RAILWAY STATION $3.5

我真係唔知佢點訂價
273/278K華明/聯和去粉火又係呢個價
如果想慳咪行上彩園囉

有冇手畜知咩料

勁過100分

17歲
https://t.me/joinchat/AAAAAD-VmUUSTYOot9F7lA
Csgo群,各位cs狗快啲入
https://lihkg.na.cx/thread/91760/page/1

四球召喚

四球專用post
每次聯賽榜頭五位球隊一有球證判決得益,某支球隊嘅球迷就會出嚟吠,好過癮,好想每個禮拜都見到
https://lihkg.na.cx/thread/91760/page/1

四球召喚

四球專用post

好彩無入去睇
Xhaka's difficulties in defence do at least show just how good Arteta was before his legs went. One of the best PL DMs ever.

Underrated
每次聯賽榜頭五位球隊一有球證判決得益,某支球隊嘅球迷就會出嚟吠,好過癮,好想每個禮拜都見到

係話你地呀49000

係話你地呀49000

咪就係你條仆街lor

四球召喚

四球專用post

好彩無入去睇

超過我接受既程度
Xhaka's difficulties in defence do at least show just how good Arteta was before his legs went. One of the best PL DMs ever.

Underrated

召喚林狗

[quote]
村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

我答接駁巴士一個站就到天水圍西鐵站

住藍地

屌你老母上水冇K巴呀

一個站都收我$3.5
清河邨>御景峰步行一分鐘

如果想慳咪行上彩園囉

不嬲行
仲快過部on9巴士
有近路唔行, 咁又係, 行近路2分鐘就到收你3.5好似唔抵
入上水死兜爛兜, 上雞嶺例塞
上水區議員全族生癌,全家植物人,全黨死絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞