【唔夠你黑】阿仙奴16-17球迷吹水區 XLV

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
行一個鍾維園我同個fd別人訪問左兩次

ching係咪太靚仔太搶鏡
行一個鍾維園我同個fd別人訪問左兩次

你型棍子
保特!試下玩睇lag 5 lag

就食飯

住洪水橋附近刀好慘

等收地

真系收先算,洪水橋依啲垃圾地方都冇野好食

On9先住洪水橋

村屋撚矛計

On9先住洪水橋

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

On9先住洪水橋

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

我答接駁巴士一個站就到天水圍西鐵站
https://t.me/joinchat/AAAAAD-VmUUSTYOot9F7lA
Csgo群,各位cs狗快啲入

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

屌你老母你含撚啦 咁方便想點

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

住藍地

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

啲野食狗都唔屌

村屋撚矛計

你平時小巴出元朗定點

住藍地

屌你老母上水冇K巴呀

一個站都收我$3.5
清河邨>御景峰步行一分鐘

清河邨總站
CHING HO ESTATE BUS TERMINUS $3.5
MAP
御景峰
8 ROYAL GREEN $3.5
MAP
上水鐵路站
SHEUNG SHUI RAILWAY STATION $3.5

貢why not沙田
大圍朝早難上車

沙田揀左溱8,但有d O筆
市中心附近矛新樓牙

快d 離開上水

食個飯都難貴到仆街
我新移民村仲貴過食翠華

我平時去茶記or街市食刀系30幾蚊姐🤔

長沙灣都40up 上水有30.....

有咁貴咩
我食開都係3x蚊

住藍地

屌你老母上水冇K巴呀

一個站都收我$3.5

清河邨總站
CHING HO ESTATE BUS TERMINUS $3.5
MAP
御景峰
MAP
上水鐵路站
SHEUNG SHUI RAILWAY STATION $3.5

禾一落樓就是東鐵站喇
Xhaka's difficulties in defence do at least show just how good Arteta was before his legs went. One of the best PL DMs ever.

啲野食狗都唔屌

過黎元朗食

住藍地

屌你老母上水冇K巴呀

一個站都收我$3.5

清河邨總站
MAP
御景峰
MAP
上水鐵路站

禾一落樓就是東鐵站喇

禾有fd住下白泥搭出天西都要八蚊

啲野食狗都唔屌

過黎元朗食

元朗我除左食開幾間都唔知仲有咩食
香港出到線,抄足香港wiki一次
西亞狗死全家

啲野食狗都唔屌

過黎元朗食

食開邊幾間
又對北泡
食屎啦西亞佬
Xhaka's difficulties in defence do at least show just how good Arteta was before his legs went. One of the best PL DMs ever.

屌你老母d籤運差到無人有

啲野食狗都唔屌

過黎元朗食

食開邊幾間

朗屏西鐵站隔離有間食考福唔差
元朗西鐵站附近間開心小棧都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞