我依家正式宣佈:戴漏音耳筒嘅人係無撚敵!

165 回覆
44 Like 5 Dislike
唔講cm剩講universal

竟然無人講inear sd系列

直頭帶cm咁既feel
Apple耳筒係咪漏音

漏撚到仆街
iphone 耳筒漏音真係世界級
成個車廂都聽到個鬼佬播lady gaga
出街根本唔適合聽歌
乜柒shure fapear都隔唔到啲噪音
猶其大陸哩傾計果把死人聲
聽歌都係去返安靜環境啦
想知佢播乜歌

同幾個音重覆咗七次左右嘅洗腦歌,每次完咗果段音我都心諗完未呀!
用錫安劍
新手表示im70已經好滿足
想知佢播乜歌

佢播大多數歌我都唔會聽,唯獨有一首我就知咩歌

陳奕迅 - Lonely Christmas
所以喺香港冇帶耳機真係唔出得街
週鳩圍都係噪音, 嗰個播歌打機睇戲
呢個大聲傾偈講電話, 仲有大陸人高八度講嘢, 週圍細路依嘩鬼叫, 個個自私唔諗人, 冇度安寧, 喺香港一定要塞耳筒出街
變左耳機討論區

利申:535
呢個大聲傾偈講電話, 仲有大陸人高八度講嘢, 週圍細路依嘩鬼叫, 個個自私唔諗人, 冇度安寧, 喺香港一定要塞耳筒出街

坐巴士一定要

AGGER
佢應該聽唔到你講咩
漏音應該開到好大聲啦
佢見到你同佢講野 就除耳機
除完你又講完靜左望住佢唔知做乜鳩咪又帶翻
佢應該聽唔到你講咩
漏音應該開到好大聲啦
佢見到你同佢講野 就除耳機
除完你又講完靜左望住佢唔知做乜鳩咪又帶翻

爬文未 答緊第三次
隔離有鼻寒
後面玩口水
前面傾電話

香港交響曲

講起就嬲
去日本買完qc25佢就出35

但係答飛機全程靜音又好鬼正

答你老母 幾次都錯
頭一年cm 好實
到今日用左第五年 都開始聽到廣播

你瘦咗
變左耳機討論區

利申:535

RPG都打唔穿你對野呀 恭喜曬
新手想問下千鬆蚊筆直想買個無線耳機 唔追求最好音質
但求隔音好 有咩好介紹

講起就嬲
去日本買完qc25佢就出35

但係答飛機全程靜音又好鬼正

答你老母 幾次都錯

答你老母
新手想問下千鬆蚊筆直想買個無線耳機 唔追求最好音質
但求隔音好 有咩好介紹

岩岩出果隻the headphone?

好似1k頭
會員快刀斬阿麻幾時示範點樣喺地鐵無聲穿到你對shure呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞