我依家正式宣佈:戴漏音耳筒嘅人係無撚敵!

165 回覆
44 Like 5 Dislike
所以我平時唔聽歌都戴住耳筒,隔一隔清靜晒

有咩推介 想隔到音之餘又戴得舒服

shure

又用咩緊高檔牌子要黎恥笑我依個shure用家

笑左, 帶shure 係地鐵到無野打得穿隻耳

我戴CM有時都會被地鐵廣播打穿

Bose?
平時淨係答飛機會用。

cm即係倒模訂製耳筒
我對cm好fit好少聽到出面d聲
N年前用入耳式聽歌
入LIFT竟然聽到旁邊條友聽緊乜
用shure有咩問題
我諗佢係未除耳筒落黎個陣根本聽唔到任何野
而佢除完之後你又唔講多次, 佢咪望住你唔知咩咁事囉我估sosad]

我番工放工都帶開shure
基本上地鐵内冇野打得穿我對耳機

shure

你最叻 擺低一句笑左

shure

我戴CM有時都會被地鐵廣播打穿

答你唔到喎 我同你耳仔又唔同
我就開心使用中
我諗佢係未除耳筒落黎個陣根本聽唔到任何野
而佢除完之後你又唔講多次, 佢咪望住你唔知咩咁事囉我估

梗係有講啦 之後佢係有較細聲咗,但係我覺得冇咩分別囉,啲洗腦歌真係好乞我憎,又唔可以叫佢索性唔好聽
用shure有咩問題

啲撚樣係中意恥笑下shure黎獲得快感
高登係咁 連登又係咁
其實漏音都幾尷尬,聽舊歌又俾人笑,聽mk 哥又俾人瞄,之前用隻骨傳導就係咁

聽日本ACG歌呢?

WFC
用shure有咩問題

高登係咁 連登又係咁

垃圾牌子都唔比恥笑係咩玩法
係咪樓豬個樣太毒,佢費事埋你
係咪樓豬個樣太毒,佢費事埋你

你自己都戴返個耳筒咁咪唔洗聽到隔離囉
用shure有咩問題

高登係咁 連登又係咁

垃圾牌子都唔比恥笑係咩玩法

笑啦又要從shure身上獲得虛榮
你自己都戴返個耳筒咁咪唔洗聽到隔離囉

求推介 要隔到音之餘又戴得舒服

要預幾多筆直
X10配三節膠
保證人地聽唔到
其實只係聽緊毒撚歌唔想比人知

強姦耳道
唱返佢而家聽緊既歌
QC20 搭飛機必備
QC20 搭飛機必備

不如QC35
用錫安劍耳機一定唔會漏音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞