我依家正式宣佈:戴漏音耳筒嘅人係無撚敵!

165 回覆
44 Like 5 Dislike
試過有條友淨係聽某首歌既其中一段 由觀塘聽到去中環都係果段
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜
呢個post又唔係討論音質
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜

地鐵到站聲都打唔穿我諗cm 都未必敢講
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜

所以咪話佢打飛機打上腦
腦放無撚敵

你最叻 擺低一句笑左

唔通好似你咁咩, 帶對垃圾shure 就周圍同人講

傻閪 講緊隔音唔撚講得shure呀
屌你老母係咪盲反上腦呀on9仔

真係sorry, 唔知你係當地盤耳塞用。
都岩ge, shure d 耳機當地盤佬耳塞用都算優質ge
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜

所以咪話佢打飛機打上腦
腦放無撚敵

自帶NC
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜

一方面屌人盲反shure
另一方面就自己係到盲撐
只准州官放火不准百姓點燈
講真 請問apple耳筒有無漏
我成日帶住一邊咁上堂
依家好驚嘈到人但啲人唔講
用shure有咩問題

啲撚樣係中意恥笑下shure黎獲得快感
高登係咁 連登又係咁

無人想笑你本來,但你句戴左shure地鐵內無野打得穿你唔知乜春,真係柒到應一應 戴cm都好難係地鐵內聽唔到其他聲,如果你戴shure都做到呢個效果你隻耳應該有d問題
都好過d呀叔唔帶耳機,迫成人聽埋d濕鳩大陸節目
都好過d呀叔唔帶耳機,迫成人聽埋d濕鳩大陸節目
傻閪用shure引以為傲

隔音好都比你當打飛機
含去含撚啦屌你老母臭閪

無人隔音好要打飛機,係你用對隔音一般嘅野黎打飛機
試過隔離條友漏音漏到完全聽到係咩歌 我聽左3個字頂唔順 我就跟撚住首歌唱 之後佢自己走開左
雖然上面條友好撚激動
但shure係無辜

地鐵到站聲都打唔穿我諗cm 都未必敢講

咪笑9人地喇,人地對shure好撚勁嫁,剛剛重要透露左佢對215已經可以阻止任何野打穿佢耳膜
講真 請問apple耳筒有無漏
我成日帶住一邊咁上堂
依家好驚嘈到人但啲人唔講

搭車都聽到隔離個鬼佬聽緊乜歌 你話呢
Fitear CM
自帶noise cancelling 位巴打出黎面對事實未
仔細諗返,佢戴返頭筒之後係有著返部機較細聲咗,但係我覺得都係咁嘈!又唔可以直接叫佢唔好聽咁絕,唉,佢地玩哂啦

我番工放工都帶開shure
基本上地鐵内冇野打得穿我對耳機

帶shure真係如入無人之境

agger
以前係課室溫書戴住真係好集中到
不過啲人叫到勁大聲我都唔知係叫緊我
洗唔洗踩到咁盡shure係隔音同舒適感真係做得唔錯 雖然話打唔穿就真係太誇張

利申 jupiter用家
Shure
隔音勁到無野打得穿
開到勁大聲咪乜都聽唔到囉
Shure加耳棉表示除非近乎耳貼耳,否則一定冇漏音
開到勁大聲咪乜都聽唔到囉

聾撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞