我依家正式宣佈:戴漏音耳筒嘅人係無撚敵!

165 回覆
44 Like 5 Dislike

話說啱啱搭咗成九個字車,焗住要聽隔離個撚屌啲洗腦歌,我有出過聲叫佢細聲啲架,但係佢放低咗個耳筒,望一望我,就繼續戴返,繼續聽唔撚再理我!

唉屌,依家個腦仲盤旋緊佢啱啱果啲洗腦歌,等我冷靜吓先

想問下依啲情況下,你地會點做?
因為人唔要面

話說啱啱搭咗成九個字車,焗住要聽隔離個撚屌啲洗腦歌,我有出過聲叫佢細聲啲架,但係佢放低咗個耳筒,望一望我,就繼續戴返,繼續聽唔撚再理我!

唉屌,依家個腦仲盤旋緊佢啱啱果啲洗腦歌,等我冷靜吓先

想問下依啲情況下,你地會點做?

出左聲都係咁就真係無計
同佢鬥屌?又係無謂
因為佢地唔知漏聲
仔細諗返,佢戴返頭筒之後係有著返部機較細聲咗,但係我覺得都係咁嘈!又唔可以直接叫佢唔好聽咁絕,唉,佢地玩哂啦
最憎啲人開到鬼死咁大聲要側邊啲人陪佢癲
仔細諗返,佢戴返頭筒之後係有著返部機較細聲咗,但係我覺得都係咁嘈!又唔可以直接叫佢唔好聽咁絕,唉,佢地玩哂啦

我番工放工都帶開shure
基本上地鐵内冇野打得穿我對耳機
earpod?

shure

shure

sure la
X10配三節膠
保證人地聽唔到
其實只係聽緊毒撚歌唔想比人知

shure

又用咩緊高檔牌子要黎恥笑我依個shure用家

shure

iphone
我9個字車程比個死肥婆一路大聲講電話終結左,好眼訓呀屌你

shure

iphone

iPhone 耳機就死開啦

shure

笑左, 帶shure 係地鐵到無野打得穿隻耳
sennheiser hd 800 都係垃圾
earpod?

仲嘈過earpod

shure

我戴CM有時都會被地鐵廣播打穿
其實漏音都幾尷尬,聽舊歌又俾人笑,聽mk 哥又俾人瞄,之前用隻骨傳導就係咁

shure

我戴CM有時都會被地鐵廣播打穿

Bose?
平時淨係答飛機會用。
耳機 fd 大會開始
其實漏音都幾尷尬,聽舊歌又俾人笑,聽mk 哥又俾人瞄,之前用隻骨傳導就係咁

原來用骨傳導都會有漏音問題
所以我平時唔聽歌都戴住耳筒,隔一隔清靜晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞