[IOS/AN] 足球小將翼Dream Team(22)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
lv23
可以一齊玩呀,你有無tg?
刷18梅啦,再唔係淘寶買
我都覺得係,打中間你撞完射波都勁,志偉唔怕練,實過到技
冇,invite me 693 971 345 after 24 hrs
So far 都唔大問題,問題係個龍,有龍先玩返呢隊然後試下擺志偉中間
點解玩唔到
唔好睇少章魚咀 佢數值唔差 特技都還可以啦
講到最後咪又係過技問題
講真 現今階段 你有能力 養一個屬之後無啦啦轉屬咩
用173同183做例子 173勁果時你沖去玩技
宜家183勁拆招sggk比183 你又會玩得起力隊咩
黑波點都要比 唔差有得用已經好好
klab係18之後仲肯出龍都算係咁
不過你有滑翔
咁志偉打邊都ok
12000算係咁, 仲未計泰來加成
志偉打邊 防中補唔到波會好大獲
如果玩地圖傳pass過你再送入禁區就有
防守黑洞打邊唔著數
So far 都唔大問題,問題係個龍,有龍先玩返呢隊然後試下擺志偉中間
唔好睇少章魚咀 佢數值唔差 特技都還可以啦
講到最後咪又係過技問題
講真 現今階段 你有能力 養一個屬之後無啦啦轉屬咩
用173同183做例子 173勁果時你沖去玩技
宜家183勁拆招sggk比183 你又會玩得起力隊咩
黑波點都要比 唔差有得用已經好好
klab係18之後仲肯出龍都算係咁

Why not?,唔通次次抽野都係中到技屬?我一開始target 玩力但越抽就越多速。蜘蛛俠本身係唔差但招技太差得230,而家個個都起碼S50射咁要幾多黑波俾佢先守到?咁我不如俾限強S99仲有得鬥攻下。好啦就算升到蜘蛛俠S99, 半年後D人越出越勁,而家D人會被淘汰,冇錯你岩講到底就傳技問題,你覺得以後Klab有幾大機會再出多個勁既蜘蛛俠可以傳技?但我就覺得實會出個速既林源三
邀左,反力大聯盟
有tg同line group, join 就留id啦
Thanks and多多指教
咁又唔係咁講既,先唔計有幾多人會中50%利雲,仲要入到禁區起到腳射波而唔係高低空,其實好難,起禁區外根本冇能力扭入去。再講速日本可以全隊buff 45%,唔覺得有邊隻話高過限強好多,限利華A80對廢龍如我還好
有速梅我都會咁玩,而家我主打玩力。赤井唔打防中有點浪費
不如講話裝招無視距離吹飛三件S99射俾限告魯夫
赤井對omf有加成
好多時剷爆
中間放限肖, 主要防人撞牆單刀, 防唔到都當食一下吹飛
你唔明我講乜 唔係講緊龍門問題
而係你其他位置一樣係養人 其他位先唔講住
你技173可以拆招SGGK出黎比183
你點估到隻速源三一樣係玩接 巴龍都無啦啦玩手鎚啦

好啦再講番我講嘅問題
你嘅黑波有冇可能比你由技轉力先(用173做例子)
講緊係成批人嘅技咁轉過去 又要搶左個新人一個技位
我寧願你專心咁養一隊 好過個心態係第時又會出新野
邊個屬勁就轉去邊 咁樣反而就真係令黑波唔夠集中
我都覺得係,打中間你撞完射波都勁,志偉唔怕練,實過到技
一句講哂,速玩唔到全日本,比人撚死
點解玩唔到
因為唔夠勁囉,龍18梅最勁,前鋒又唔夠海外個啲黎,中場無肖仔,一個力比,一個技泰都穿哂你隊波

唔關事 如果係技能傳 除左係auto passcut
你人仔passcut幾高都頂唔到
都未講速日本其實都仲有17威
防中用寶箱新伍同赤井都可以做第一個屏障
後面18早田其實都實用 剷同passcut都好用 其實我都想有佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞