[IOS/AN] 足球小將翼Dream Team(22)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
樑仔有得刷A80 passcut,練成既話都幾惡,雖則本身佢cut值好低。浦邊S技太差自動cut得30%有點雞肋。

不過龍廢講乜都冇用,力隊鳩射都係死
我隻力樑己經刷到a62
咁厲害?我刷成個鐘先掉1,2個搞到冇心機刷
其實浦邊最好係防中位
我會放棄弓倉拎浦邊同赤井打防中
其實冇17威咁嘅陣都係比人轟
不如同對面鬥轟算 用志偉放中間傳波 松山同泰都比住少少防守 好過打側面穿lone
18牙係咪呢家抽到個隻?
我見數值麻麻唔敢抽
拿 我嘅前題係速歐洲 如果你唔係諗住行速歐洲
上面講嘅野全部垃圾
玩依隻閪game一定要有個目標自己大約會玩咩隊先
啲石就抽果啲野 其他就唔好理
因為你養唔到咁多隊亦都冇咁多黑波比你養
宜家慢慢變到唔單止係單屬 仲係單屬得黎玩國家
所以一定要睇定先 隻隻都抽你開金行都唔掂呀

新ac重新上路冇咩諗法
唔使啦, 留石好過

本身有限日向都唔會用速歐洲住

除非隻速卡係速歐洲+15%, 速+10%就吸引
抽野我冇咩意思 留比其他師兄講
始終速屬月尾限都唔多同勁 我都好難講
基本上都係靠志偉黃金拍檔扭到門口滑翔衝力射一係就限強雷獸鬥轟,轟唔入可以投降
當初冇打3232日本陣,得3142/3241 有加乘,一係就收新田出浦邊
冇錯 特別d黑波唔集中升=浪費
防守廢試下同人鬥攻
3133新田拉邊踢
搵個有傳波勁既踢中場負責傳
向角球旗位傳過頭波比新田
新田落底交波比限強/志偉

志偉踢中間, 中間撞牆90度直對龍門好過佢側邊去
冇架啦 宜家只有1個進攻點就係限強
志偉除左等對面冇氣抽水之外宜家都好難入
咁齊日本人限強個數值都唔低
隻速志偉射波好勁
係差在有冇比S射佢

佢B60入禁區都隨時射爆183 A80
都係果個問題啦 黑波唔會比佢住
個進攻點就唔可以搵佢做
依點好難搞 始終唔係10技20技 99技真係有排升
能力真係唔差
係冇防差

不過黑波既話就要睇自己肯點分配了

俾個數值大家參考下
留石好過啦,18德國最勁嗰個你都已經有

新手 呢隊應該點發展好?
iphone 個SAVE 6個龍,IPAD個SAVE 6 個力FW ,灰到
重刷好過
不過你有滑翔
咁志偉打邊都ok
12000算係咁, 仲未計泰來加成
志偉打邊 防中補唔到波會好大獲
如果玩地圖傳pass過你再送入禁區就有
防守黑洞打邊唔著數
因為通常我剩係同對攻算
同埋我打3133
邊果個位通常有後衛/前鋒試旦一個包夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞