[IOS/AN] 足球小將翼Dream Team(22)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
抽撚晒6 step都冇梅拿

屌你老母K社
呢家有石抽唔抽角好定等月中限/尾限
但5張券都抽晒

石就留月尾, 或者睇下黎緊月中出咩
未描哂
開左2日仲有3張
我地盟招人,但盟效未爆,一齊努力升,巴打OK?
咁都算幾好
有冇人打個金陣?
限強又有龍
速隊就咁睇就玩日本+南美, 同意速隊勁的都是月中月尾限, 好難搞
之前話速隊冇前鋒, 哩2個月就係咁出前鋒, 潛解2隻都係前鋒, 屌
而家速隊最欠係1個普通pool 都passcut強的中堅防中
次次明知對方傳or one two, 但中堅就係冇隻passcut高cut唔到
成隊速隊限得新田同英國佬, 所以月尾限速希望係隻好似限贊咁既中堅
其實速係日 歐 南美都打得
歐有兩team hehe 18牙 西度 比爾 18奈布
齊曬邊個敢話廢
仲有18贊個防守數值又高 單玩a80剷又用氣唔多
防中寶箱新伍同肖食曬所有普傳過頭波
就真係差1個auto passcut中堅咁大把
所以月尾出就幾大都抽下搏
5張卷一隻限都無揮手區
5張卷得一張首抽三杉
技隊冇FW既都可以抽一抽技史, 其他真係不了
抽30石算啦
抽30不如strong hold啦
其實未玩到純歐洲既話
留石好過

技隊用南美好過
速隊用日本/南美好過
力隊用雜人都冇所謂

就算唔計年尾限定祭
18南美pool teamskill仲好過
如果有勞比杜,抽18辛同巴龍吸引力仲高

其實速隊玩咩國家都係難搞
啲隊員要勁差唔多隻隻都月尾月中限
歐洲幾隻18又係難抽
日本赤井 次滕又係限黎 新伍 志偉又係排名獎品
南美 一炸限 其實都唔係易玩
速隊就咁睇就玩日本+南美, 同意速隊勁的都是月中月尾限, 好難搞
之前話速隊冇前鋒, 哩2個月就係咁出前鋒, 潛解2隻都係前鋒, 屌
而家速隊最欠係1個普通pool 都passcut強的中堅防中
次次明知對方傳or one two, 但中堅就係冇隻passcut高cut唔到
成隊速隊限得新田同英國佬, 所以月尾限速希望係隻好似限贊咁既中堅
其實速係日 歐 南美都打得
歐有兩team hehe 18牙 西度 比爾 18奈布
齊曬邊個敢話廢
仲有18贊個防守數值又高 單玩a80剷又用氣唔多
防中寶箱新伍同肖食曬所有普傳過頭波

就真係差1個auto passcut中堅咁大把
所以月尾出就幾大都抽下搏

全部都冇 , 仲要18贊新伍抽唔返
幾時會出番跳戰之路
盟效差幾多未升?
利申:
我成個盟走剩我自己一個 ,各盟效都lv11+
力速技三隊都76萬戰力+
在職人士,中度活躍
就黎打到
今次好易打,應該可以換哂所有野
技隊冇FW既都可以抽一抽技史, 其他真係不了
抽30石算啦
抽30不如strong hold啦
其實未玩到純歐洲既話
留石好過

技隊用南美好過
速隊用日本/南美好過
力隊用雜人都冇所謂

就算唔計年尾限定祭
18南美pool teamskill仲好過
如果有勞比杜,抽18辛同巴龍吸引力仲高

其實速隊玩咩國家都係難搞
啲隊員要勁差唔多隻隻都月尾月中限
歐洲幾隻18又係難抽
日本赤井 次滕又係限黎 新伍 志偉又係排名獎品
南美 一炸限 其實都唔係易玩

次次俾法國hehe過哂然後顏射
玩速日本幾高戰力都冇用,加上日本速龍除左17健威其他都廢,蜘蛛俠招接技直頭係廢升黎都徙氣,諗緊強攻慢慢打A80森奇試下,有速源三實狗衝 ,而家都係玩返力隊有183穩陣

點76萬? 50 萬停滯ED
慢慢儲限角,睇運 有一排我經常單抽都抽到好野,話咁快已經玩左一年
點分限定? 玩左30天
撞牆無辦法
高剷既話, 赤井同次滕都有機會連撞牆都剷到

反而打邊出浦邊算,
截波好過良仔
浦邊同早田passcut技唔差, 都係防止人撞

不過就算比人遠射, 係山田招技真係唔太夠力
轉載

月尾限list(截至10月)

月中限list(截至11月)

樓主頭post有貼
廢廢一問,即係果個時段先有某一隻限? 我上個月開始玩所以得森奇
月尾幾日同月中幾日
會有個pool抽呢d限定

月尾限還月尾pool
月中還月中

一般數值能力最高都係月尾限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞