[月經] 油卡/油券資訊分享 (窮L&新手專區)2

1001 回覆
25 Like 0 Dislike
唔可以。
HSBC 卡應該係指食個最紅獎賞優惠。

暫時喺有油券情況下,紅卡+油券係折扣額最高(唔計兩間大陸油)

下個月如果恆生出返個優惠,就用恆生卡+油券+Joyful 卡最抵玩
我收到hsbc信話hsbc 卡-0.9
可唔可以同joyful卡-0.9 一齊用?
以我所知係唔可以重疊嘅
請問今期大粒星coupon邊度有得拎?
尋日去中石化入,第一次,仲問個員工:有冇得申請張油卡即用?

點知,原來直接減,咩都唔洗申請

以前聽人講中石化D油好快燒完,但係又話大家都係98,即管試下係咪真
中石化係weekday -$2.8, 定 weekend -$2.8 ?
實測:中石化架車車頭震得好勁
又無力 但襟行

入加德士 又靜又有力

利申 jazz
好似六至二,平日好似滿400數就每升減2.5,好似咋
用開大星星-2油咭,再用coupon400送50。

而家HSBC又有coupon, -0.9再400送60。

小弟唔係好識計數,係咪始終油咭好啲?
講漏左HSBC 仲有reward cash
能源大法好
六日一二
想走更多里,發現更多?1月14日憑Bonus咭入汽油每升即減$2.3。條款 bit.ly/GkKRx 查詢取消 24354789
巴打 如果無HSBC 卡呢?
我遲d 打算申請紅卡+油卷就算,會少d優惠嗎?
1月14日憑Bonus咭入汽油每升即減$2.3
岩岩想post shell 今日減2.3 原來有人post 左...用緊2.2 卡廢事理佢,仆街加得咁撚快
上年減開2.5
今年就變2.3
有冇用車隊卡?-?
港島shell係咪冇左夜晚優惠
lm
住tko表示好想入加得快
最近果間一係西貢一係觀塘 T_T
咁多間討論得最多一係加得快 Shell同中化
esso係咪無乜特別優惠
齊齊加價 屌
加德士油卷邊到有得拎
之前The One拎左一大疊,31/3到期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞