[月經] 油卡/油券資訊分享 (窮L&新手專區)2

1001 回覆
25 Like 0 Dislike

以最優惠只入400蚊然後送50蚊, 等月結再扣到$3xx, 平油已到4蚊
你計紅卡就咁copy and paste用左現金卡既方法計
事實紅卡優惠超過你想像
因為佢係月結, 佢既運作方式係:
1. 你以牌價入油, 無論要俾錢果d, 定送果d, 都係牌價
2. 下個月佢睇番你張卡碌左幾多錢油, 同埋以當日牌價計係幾多L油
3. 最後用上面計既L數乘優惠(呢家2.5), 然後扣減番你要俾既錢

所以我每次入400蚊唔多唔少, 下個月就扣番400/16.14*2.5=$60.97, 實付$340左右

根據呢個特點, 紅卡仲可以走灰色地帶, 就係果D入滿400蚊加錢換野, 你依然可以用即日張收據換, 但係下個月其實只係收左你3百幾
用caltex vip 都係得-$2, 冇紅卡咁抵
申請要交自動轉賬授權書,但你可以「唔覺意」填錯戶口號碼令佢唔生效,再每月碌卡過數
屌個電話打極唔通,係咪所有連登仔一齊打緊上去
加德士普通油卷係入400送45蚊,唔係送50

不嬲$50
可以咁嘅咩?
無生效,咁就每月寄月結單黎,網上用信用卡過?
咪就係咁簡單,每個月月頭收到單就 e-banking 俾錢,連碌卡積分都食埋
商場派$50,隧道派得$45
聽日即刻去申請先
入油王者
請問係咪可以連油卷一齊用?
可以,上面已經有巴打講咗,平$2.5 + 400送50 + 加信用卡積分已經係減四蚊以上
但填錯卡號 會唔會唔批張卡要我再填過?
佢有權咁做,但我冇囉
明白 我會好小心咁填
我填錯咗,都係每個月畀錢。我反而想知咩卡找Caltex 條數有積分
我果張西隧黎 ,the one 果張仲有冇得拎?
咁仲有無autotoll 再賞錢計劃?
冇,要用再賞卡先有得儲,平時減得九毫星期六先有$2.3,除非你係電單車或者永遠都入唔到$450用唔到 coupon 否則冇著數
請問哪裡有 ESSO 油卷拎?
而家入shell -0.9計埋400-50同積分先減得3.14
尋日打去要求提升張紅卡discount 去到-$2.5,今日收到大星星電話話批咗。連埋油券用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞