[884]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(247) ____ 求你放過奈子啦好冇?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
睇佢成個吃放呆下呆下口啞啞咁就知韓文極差
你講邊個
你諗住邊個就覺得係邊個
izone可唔可以練下三行詩
高度問題咋 先分埋一齊咋
太油膩,不了
啱你多啲
我睇得好受樂
笑埋出黎
啱呀繼續發展落去啦

精華重溫
元英一見到CAM住佢即微笑
我冇講邊個你已經代入左佢 睇黎你中毒太深 就黎連你個名都要拋棄啦
佢地唔係同一間房咩
個舊咩黎
係咪睇左團綜閪臉gif
可能知自己比人cap圖
發覺Nako真係識玩
辣椒
辣椒
辣椒咁癲
我覺得唔好比咁大壓力佢, 每人都有西面時間嫁啦
nako d屁孩本色帶哂過韓國

【翻譯】 11.18簽售後記

[下文中的我=原PO]

一見到名就讀著我的名字,我名字有收尾音,是「 ㄴ 」來著但發了「 ㅇ 」的發音ㅋ ㅋ很可愛
讀著我的提問時「啊復仇者聯盟!!非常好看!!」 ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ
所以我也說「真的很有趣
從一號選項開始「鋼...鐵...人? 」這樣子讀著超可愛ㅠ ㅠ
說自己最喜歡死待問我知道嗎
當然知道ㅋ ㅋ然後眼神對視著就往旁邊移動了

便利貼提問
Q. KKURA聽說電影中喜歡復仇者聯盟,最喜歡的角色是哪個?
A. 1.鋼鐵人2.美國隊長3.浩克4.雷神5.奇異博士. 6.蟻人7.蜘蛛俠8.薩諾斯

死待
應該係話有人一放鬆塊面就自然西 唔係專登西

【翻譯】 11.18簽售後記

(對話用日文)告訴她提問紙被拿走了,好像嚇到她,她說「日文說得很好」 ㅇ ㅅ ㅇ ! /下星期會去福岡所以問她有甚麼推薦的她說「天神一番街推薦!」,不過我吃過了所以推薦了我去吃天婦羅店「平尾」

不斷沒聽懂所以重複教了三次的程度?但沒有照片預覽的天婦羅店「平尾」嚶?

KKURA是我one pick呢ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ在提問紙上用韓文寫著會應援到最後,但提問紙被拿走了令我陷入混亂的混沌狀態連說出來告訴她也忘了ㅠ ㅠ我是笨蛋啊ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ
仲要俾佢咬 明知佢食炒年糕都要飛水食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞