[884]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(247) ____ 求你放過奈子啦好冇?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
日本好似唔係好興著sneakers
有呀 好似又係練習片
produce48時期大部分日本妹都係著住節目組提供嗰對鞋 又唔防滑睇落又無普通波鞋咁舒服 日本妹都著住嚟練舞 真係好樸素
3月 仲有幾個月就到
不過個陣啲站姐淨係送裙送衫俾櫻
冇諗過佢啲鞋都好災難咩
我唔鍾意穿SNEAKERS, VANS個D個底好硬
oh my dance practice
不過有膠紙痴住最顯眼嘅標誌
日本都有平少少既 但普遍都係九唔搭八咁(即係bb人style
韓國果啲就算你唔跟佢地買大牌都有好多基本款可以襯得好好睇
所以我去日本唔係好買到衫 多數都係番黎香港幫襯番啲係韓國攞貨既舖
代言左Salewa 佢未必答得
買衫易過買鞋 鞋要問到佢着咩碼先得
vans著爛腳 最舒服都係Nike嗰啲大牌子波鞋 宜家成日都著air huarache 好舒服
著Y3 幾舒服
佢地興着有少少踭既鞋 或者涼鞋加襪
vlive咁耐仲未有replay既
原來咁多人都有扁平足
利申 : 腳板差唔多貼哂地
着過ultra boost就番唔到轉頭了 個底真係好舒服
我蠢在貪靚買左白色 結果因為唔想整污糟而好小着
同埋我覺得韓國衫cutting 岩我多D
有時覺得日本就算款靚, cutting 都差幾cm
好似博頭位同身長位個D咁
sneakers好著喎
vans嗰d屬causal
ultraboost+塊dr kong鞋墊簡直係扁平足恩物
近排仲有vapormax

有諗過買LE對, 但香港好似冇
唔知有冇韓星都穿le對
係喎 著鞋sense真係滿分
少少踭呢個選項不適用於奈子 佢機場fashion著親嘅戰鞋都好厚底
呢個Dance Practice一出同frd都係睇佢地著咩鞋先
權F aj11
元英 ultra boost
櫻 PF
蛙 air max 90
Nako nike tanjun
彩元 air max thea
膠真 vans
清鈍 cons
娜B AF1
之前睇中過一對vapormax勁靚
可惜搵唔到 又唔想食炒價

安宥真
\簽售會後記/

@ MG03262
🐶:給了惠元歐尼粉色的便簽,給珉週歐尼畫了四葉草,今天很失望呢
—不是啦這是我和珉週上週約好的misson
🐶:那我也要給你misson
—OKOK kkk
🐶:下週給我藍色的便簽好不好
—知道啦kk喜歡藍色嗎?
🐶:恩恩喜歡呢這也是我的象徵色
—噢~很適合你呢宥真很適合其他成員也適合自己的顏色
🐶:是吧?元英也很適合
—…惠元也…hh
🐶:為什麼又說起惠元歐尼!!kkk
—哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

多謝介紹
平時都係著開NIKE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞