[884]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(247) ____ 求你放過奈子啦好冇?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
閪面版莫多莫多
有冇精神科醫生介紹比佢
想睇多D behind the scene既野多過綜藝
冇特登cue佢地.佢地自由9UP應該會更加好睇
第11頁黎明
鎮POST之寶

本田大師即將出手收服妖人嘈油膩大家敬請期待

https://youtu.be/oNGnFVZ5geo?t=42(重點係0:48)

肥絲奈子hoball

手卷找咗Cool呢條數
Q : Which members get along really well with Hyewon?

-Sakura

-Yena

Yena because they both same age and Sakura becasue they play games together back in the dorm.

PS4 神技
哇仆佢個 想cap第二x宗罪既gif ,點知一野比佢伏左
哇仆街 個下 好嘔心
好想po出黎比大家不能只有我看到
屌你老母無追半日post乜呢度個個都係度幻想緊顏射柔b
星期一至五 上午 9:00 - 下午 1:00
下午 2:00 - 下午 5:48

新症預約:
上午 9:00 - 中午 12:00
下午 2:00 - 下午 5:00
星期六、星期日及公眾假期 休息
新症預約所須文件
以下是預約精神科門診所須文件:

有效的精神科門診轉介信(預約思覺失調診所除外)
有效的身份證明文件正本
住址證明 (如水費單、電費單或煤氣單等)
注意事項:

轉介信有效期為發出日期起的三個月內。
預約「思覺失調」新症,請致電 2928 3283。
新症應診須知
請攜同排期信於指定日期及時間依時赴診。
新症病人,必須出示:
有效的身份證明文件正本
公務員、退休公務員,及其合資格家庭成員;醫管局現職或已退休僱員,及其合資格家庭成員,必須出示合資格享有醫療福利的證明文件。
如有其他參考資料 (如X光片及其他檢查報告) 可帶備供醫護人員參考。
如需更改應診日期,可親臨或致電相關專科部門重新安排應診日期。
精神情況轉壞安排
如在新症應診日期前,病人的精神狀況轉壞,可使用以下方法尋求協助:

到任何普通科門診部或家庭醫生 / 註冊西醫診所求助。
致電醫院管理局精神科熱線:2466 7350 尋求專業意見。
在辦公時間內,親身或致電相關專科部門查詢。
尋求私人精神科醫生協助。
在緊急情況下,到就近醫院之急症室求診;或有需要時報警求助。
舊症改期或問症安排
所有舊症覆診必須要預先約期。如需更改覆診日期或有任何查詢,可親臨或致電相關部門與職員聯絡。請於查詢時,提供個人資料以作跟進。

領藥須知
請於應診當天起計 4 個工作天內到藥房交藥單及取藥,否則藥單將會作廢。

所有位於賽馬會明心樓的精神科門診部門藥房資料
地址: 新界屯門青松觀路13號賽馬會明心樓地下
電話: 2456 7666
你係講chu嗰個?
係咪想睇
係咪團綜有播過?
其實我唔係好知我哋講緊嘅係咪同一個
我指嘅係amigo tv chu嗰個
頭先簽名果個
哇屌
好撚嘔心
點嗰張gif我會配到omy 油Bahah把聲落去
屌呢
睇下我心靈受到幾大創傷
咁多年嚟除咗禾珠我都未試過淨係見到張gif都想一嘢打爆個mon佢
Btw amigo係咪月尾先播
點解要cap出嚟
不能只有我創傷
不能只有我看到
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞