[884]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(247) ____ 求你放過奈子啦好冇?

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
成日抽鞋冇次中過
奈子就算啦
其實奈子都幾辛苦...LE D鞋好L重
學燦神話齋 你永遠不會成功
但我妹中過幾次aj 咩世界
HUARACHE 過晒氣啦 前一代公廁鞋
我個對已經掉咗
舊款後面條帶好易斷
不過係幾好著
而且應該好硬 着得耐會痛
你地唔擔心爆AIR嫁咩
以前有經驗穿有AIR既鞋, 落雨出街, 之後好似爆AIR,
每行一步都支支聲
shit...又有每人一篇野
即係又要逐個站去搵全部既翻譯

non-no 2019 1月號小真part
每個人介紹一下自己的角色吧
宥真:我喜歡逗成員們笑!

「問卷」
Q:興趣是?
跳繩二重跳。有個朋友特別擅長這個,因為很想贏她就拼命練習,最厲害的一次一口氣跳到100下。
Q:把自己比作什麼動物?
大型犬。我算是身高比較高的,常常會對比自己小隻的成員出手。(笑)
Q:喜歡的日本名人是?
宮脇咲良。聽說她要參加「Produce48」的時候我就在網上搜過了,因為真的太漂亮了嚇我一跳。實際上見面,發現她不光很有趣,禮儀也十分周正。真的就像我的姐姐一樣,教會我很多東西。
Q:到日本想去的地方是?
以前跟家人一起去了大阪,在道頓堀逛得非常開心,下次想和成員們一起去。東京迪士尼海洋也是我感興趣的地方。
Q:提高興致的方法是?
上網看飯們留在網站的各種信息。每次這種時候,都會覺得「有那麼多人在為我們應援,得打起精神來才行!」。

真係抽架? 我成日抽都唔中我仲以為係啲shop自己揀人送
對vapormax X Off White 幾鍾意
但真係太貴同太難抽
反而啱啱對yeezy 350 v2 zebra 比我係外國網搶到
真係抽
身邊唔少人中過
係我唔中
之前炒價700幾到800 上年我去韓國買撞啱有優惠減價 49000韓圜就買到
平時就咁着平底鞋都腳掌痛 佢着呢啲應該好辛苦
腳痛加埋對鞋重=比死更難受
諗起pd舞台成team得佢要著高踭
權F又係
緊係有人HOLD貨 不過都有貨係對街
好小咁解
我朋友果對就係咁
但你問我我會答你爆左咪名正言順買過對
nike呢排都係vapormax或者air max 270啦
除左個樣好睇D 係真係舒服
真係抽架
呢度冇佢地3個,之前預錄嚟
奈奈係代C
270個款有啲大舊我唔鍾意
仲有EPIC REACT
shit...又有每人一篇野
即係又要逐個站去搵全部既翻譯

non-no 2019 1月號小真part
每個人介紹一下自己的角色吧
宥真:我喜歡逗成員們笑!

「問卷」
Q:興趣是?
跳繩二重跳。有個朋友特別擅長這個,因為很想贏她就拼命練習,最厲害的一次一口氣跳到100下。
Q:把自己比作什麼動物?
大型犬。我算是身高比較高的,常常會對比自己小隻的成員出手。(笑)
宮脇咲良。聽說她要參加「Produce48」的時候我就在網上搜過了,因為真的太漂亮了嚇我一跳。實際上見面,發現她不光很有趣,禮儀也十分周正。真的就像我的姐姐一樣,教會我很多東西。
Q:到日本想去的地方是?
以前跟家人一起去了大阪,在道頓堀逛得非常開心,下次想和成員們一起去。東京迪士尼海洋也是我感興趣的地方。
Q:提高興致的方法是?
上網看飯們留在網站的各種信息。每次這種時候,都會覺得「有那麼多人在為我們應援,得打起精神來才行!」。

宮脇咲良。 原來膠真係櫻推
我同FRD抽, 佢中幾次, 我一次都唔中
補咗mako同咩人?見到好似有須田
韓國D波鞋係又抵屌又多款
香港搵極都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞