[26]繼續電單車經驗交流(23)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
一陣係個group度bam 柒你
上到連登撚我
來來去去530, 300,155
無咩特別
其實大路羊來來去去都係果10款8款
學牌揸左半年250cc 二千幾公里了
日常代步揸羊 , 自己鍾意就ok啦
學牌揸vn900到依加甩左p一年,塞車停暗斜灣位有深蹲效果。俾我揀多次會買架外觀保養好少少嘅,慳好多時間精神

engine guard必裝,除左新手停灣跌車有用,泊骨位都可以防外賣蝻隊花

如要日日過隧道記得搵條喉細聲d嘅,用緊cobra直出要加半粒耳塞
其實呢d車揸起上嚟係咪會好攰
同埋28car好似冇咩盤
26係咪有其他二手車網架?
除左推撻同入後波泊車比較攰之外,學識推軑揸得仲舒服過街車,張櫈又大又軟,個人又坐得直,對腳又伸得長
係咪好少人會攞架羊去改?
好多羊先激改
其實佢啲recall關唔關香港事
見佢話recall係日本同台灣 冇香港
之前舊齒輪又係
甲既size 應該點揀好
應該貼d定舒服d?
u turn?
其實人地著左危險警告燈 你就睇定啲啦 26始終皮包鐵 為自己著想
其實羊轆細d係咪危險d
揸開棍借左個fd部咩黎揸
成日凝住會派牌咁派出去
187cm 高? 好高wor
187揸大車啦
揸 dirt bike 都得 咁高
Fb 同 web ike 個摩托車市
DC BB打死火燈自己醒水啦
一係停車上落客, 一係U turn, 仲諗住係右邊抽頭過
我自己習慣就U Turn 都係會打死火燈, 當然係泊埋一邊睇定無車先u turn
心急累事,就算預佢落客等佢停定哂先啦,仲要睇下佢開邊邊門落車,揸26唔識保護自己好蝕底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞