安東尼搞到今時今日咁真係抵撚死

237 回覆
339 Like 61 Dislike
MELO C&S 算準 而且重可以對位屈低位
不過係防守太HEA 輸番轉頭 打得好養生 先冇人岩姐
得分能力無容置疑
淨係天份已經搵咁多錢
點解要努力
呢條死肥仔有今日田地係抵死 成日話會為球隊犧牲 屌你咩 上年有記者問佢會唔會打替補 條蛋散仲懶係串咁同PG話 佢地要我打替補喔haha 又唔知自己防守一舊屎 霸住個雷霆正選 進攻二流 防守九流 爵士打雷霆果陣係咁搵佢嚟做突破點
自己天賦已經差唔多無曬 仲當自己係superstar
有態嗰陣就準,而且以前佢有得攞個波去舞,打post up再慢慢打翻出去,宜家淨係叫佢pick下等波到,咪唔得咯…
今季防守真心唔hea
不過完全係有心無力個種
林輸豪又要汁包服?
講緊waive咗一年內係唔可以翻去waive嗰隊
咩叫高質?射到波叫高質?佢三十歲人場均Double double 就唔高質?
我好認同樓主對melo的評價。佢永遠不會成功是真的。

但今次最抵死其實係火箭。要melo呢個毒瘤,換走Ariza,成績唔好懶哂melo,最仆街係cp3,說話中完全無幫過melo,話哂都係隊友,你有份招人翻黎,就算melo真係廢,呢d時候,你點都要撐
howard全盛期的確好強
雖然而家nba既戰術傾向唔需要傳統中鋒
但真係冇乜幾多個有佢既籃底統治力
得6尺9打c拎到n個籃板王/最佳防守球員/防守一陣都已經證明左佢係一個成功既球員

打撚死人
Practice?
CP3不嬲都係賤種黎
用另一角度諗有幾抵死啫,啲錢夠用一世咪hea打,上網睇下佢間屋先啦
初出道果幾年
安東尼的確全面過大帝
進攻板斧多
相對 大帝係靠身體質素得分
再加上處理關鍵球能力
整體而言 安東尼的確稱高d
佢練好罸球
同埋有投射能力
絕對係當年海軍上將強化版
卡達好撚勁
間唔中 仲可以爆1-2球
佢而家唔滿意比個Clark搞到佢比人cut時間
放低身段打role player/bench warmer啦
佢後生都唔快
點都係要轉打pf嫁啦
而家就應該轉做一場10幾分鐘既後備
講左3次
cp3話melo係家人想所以淨係想佢開心
但係melo要出夠時間先開心到
戰神當年憑一己之力帶76人係咁過關斬將
對湖人第一場
仲打到高比黑面投降
睇返當年76人陣容
戰神先至係真正單天保至尊
湖人無奇兵lue
之後幾場
勝負未必咁一面倒
後生唔快?
佢jep step同轉身都好撚快wo
識唔識分加速同絕對速度呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞