安東尼搞到今時今日咁真係抵撚死

237 回覆
339 Like 61 Dislike
好想佢去warriors搭沉船
肥瓜
始終覺得係甩吉晚期定nyk早期增磅打4號位係錯既決定

雖然之後都好J過2-3年4號位, FIRST STEP快, 有spin move, 有單打, 進攻冇死角

但年紀輕仲可以屈FIRST STEP...而家年記大 打3號位又唔夠人快, 打4號位就超過UNDERSIZE, 由其而家小球當道, 不3不4更加冇位企

更何況而家個個都知你防守差,FOOTWORK慢, 下下switch到同你one on one, 更加凸顯肥瓜防守差
但佢都發到達吖
AI努力過佢好多
用努力填補身高缺陷
仲要周身傷
點似melo有talent但係唔努力
真係關身形事咩
佢依家連正正經經做個射手都唔得
防守腳步佢就不嬲都慢
打法同shot selection都冇咩變
成日射入一兩球就heat check鳩射
以為自己仲係當年既superstar
你講下而家邊個中鋒勁過全盛DH
關對腳事囉
你睇佢依家防守好多時真係態度冇問題架喎但就係對腳跟唔上
以前就算慢都冇咁誇啦
進攻都係彈跳弱左加埋慢又變左用開既好多套路都用唔番
至於你話做射手?佢從來C&S都唔多掂既談可容易
加埋佢手感都係食節奏既
而且佢真真正正低戰術地位其實只係呢一年幾既事
佢唔似VC WADE個D一早打下把位打得早
依家要轉型?未遲既
但轉唔轉到睇佢想唔想打落去囉
肌肉就係肌肉,7極有限
Gym房中鋒7極有限、傷極有限
覺得c&s有30-50命中率
防守夠醒夠勤力,肌肉體重高度夠頂1-3號位
剷藍有少少威脅
依類球員先係至寶

其他個d拎大量球權,但冇防守冇射術,但又高人工真係好撚on9
邊個話佢有資格?
有乜影衰,條垃圾獨食打鐵王,咪影衰c7
Hoodie melo
佢同tmac後期一樣仲發緊明星夢。tmac就諗住去CBA做下支那星,點知打咗唔記得半年定一年已經柒到連CBA都唔要佢
佢同阿祖安奴都係痴埋黑社會度搞到咁
打足成季返黎打刺wo
有無人睇過佢打到西決個年,同東岸第二個年,咁都俾人黑?

而家啲人睇波真係齋睇數據
佢c&s係準係穩就唔使搞到冇人要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞