安東尼搞到今時今日咁真係抵撚死

237 回覆
339 Like 61 Dislike
2.08%球皇
on9仔先打籃球
Mcgee
其實唔可以怪哂佢 兩隊都要局佢由3號位拉落4號位度打 本身打開速度嘅都要增下重頂下啲大前
melo呢條垃圾點都有人死攬
啲箭fans話佢走左後隊波防守好左三分準左係逼害佢 有冇諗過佢自己係問題根源
佢必須要接受,唯一出路,就係減磅做3號位3D角色型球員(ariza ,battia果類),咁仲可擺多兩年。
單講iso可能係既
但ching(同依個post好多人)都忽略左我皇唔只得iso同體能
佢既視野、戰術、傳波都係歷史級
唔好唔記得james第一季就20+5+5 wor
點解會諗佢減磅就做到3d
減磅就變到D字出黎
打西決果年既melo真係好好j 以前輕巧好多射得剷得 但佢真係做唔到擔大旗果個,金塊西決果年有billups,紐約二輪果年有kidd,係咪要有個做大佬佢先可以專心做副手 宜家肥撚到勁慢 得番啲射波 防守又廢 夾住cp3同harden都冇用啦
你都on9,而家擺明針對你呢段野黎笑9你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞