屌你老母熱狗真係黑撚過阿嬌

179 回覆
16 Like 9 Dislike

我諗如果個12 碼射唔入你又會屌鬼點解唔俾得益

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
我諗你係傻閪咁你係咪真係傻閪呀
講撚緊果下foul撚晒都唔吹呀
foul撚左比牌再12碼係正常喎
你理撚之後個12m入唔入姐
係咪咁撚難明?

其實得益條例好難明? 你唔跌又射撚埋中埋龍。。。

佞加唔係講你有冇12m呀 係連後補牌都無呀
唔通得益犯規就唔洗牌咩
就算丁力-6入左, 球證吹返12碼+紅牌都可以,因為一個全餐可以判左熱狗死刑(果時落後緊)
曼城就算射唔入12碼都起碼打多1個
而家球證所謂既比得益反而益撚左熱狗(唔洗打少個)

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
係咪咁撚難明?

直紅都可以比得益?

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
係咪咁撚難明?

家陣係你唔明條例啊傻仔
連登仔一方面屌人地掂一掂就跌博12碼,另一方面呢d明顯犯規又話唔跌唔應該吹.大佬人地sterling射波個陣已經比個犯規干擾到,咁都可以當得益

exactly

好似係得益完成攻勢無得吹返轉頭wo

黃牌係可以後補

牌同犯規吹停兩樣野

參考呢篇最後果段
雖然篇文講緊要比紅牌既情況
http://news.now.com/mobile/sports/player?newsId=sp16029424973

值得留意,因為球證已給予得益,即使第1腳犯規原本是攻方獲判12碼,都會因為有明顯入球機會而不會補回12碼。故此,除非真的很有把握該得益成功,否則球證是不建議在紅牌情況上使用得益規條,掌握得不好就會破壞賽事發展,各位球證要特別留意了。

即係如果呢球係嚴重犯規, 要即紅 or 兩黃一紅
球證應立即吹停判12碼
如否就可判得益 比攻方完成攻勢, 而比得益後不會補回12碼

至於呢球要唔要紅 熱刺喎

理性球迷
總之先唔講有冇12m 就完有唔撚理入唔入啦
但果下咁明顯既犯規都可以當冇foul
熱狗真係世撚界級

點都好牌就點都應該有既 依家係直接當冇foul

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
係咪咁撚難明?

我一直屌緊犯規唔吹黑哨呀ching
新4424 熱狗

古有獌4424
一日有球證一日都會有黑哨
睇下4424輪到邊隊
你話丁力唔跌on9就真係好笑, 獲加有球進攻一掌推跌基治再出埋波都無犯規啦
依個球證隨撚時當推人係膊頭對膊頭
英超d球證真係盲旁證 球證都可以唔覺得有問題咁大動作

exactly

黃牌係可以後補

牌同犯規吹停兩樣野

參考呢篇最後果段
http://news.now.com/mobile/sports/player?newsId=sp16029424973

值得留意,因為球證已給予得益,即使第1腳犯規原本是攻方獲判12碼,都會因為有明顯入球機會而不會補回12碼。故此,除非真的很有把握該得益成功,否則球證是不建議在紅牌情況上使用得益規條,掌握得不好就會破壞賽事發展,各位球證要特別留意了。

球證應立即吹停判12碼

理性球迷
熱狗真係世撚界級

俾得益就唔係嚴重犯規,唔係嚴重犯規又點樣直紅

exactly

黃牌係可以後補

牌同犯規吹停兩樣野

參考呢篇最後果段

球證應立即吹停判12碼

理性球迷
熱狗真係世撚界級

哇屌你單刀推人都唔係嚴重犯規?

理性球迷
熱狗真係世撚界級

依家咪屌撚緊你嚴重犯規唔撚吹囉柒頭
屌緊你係犯規都唔撚吹呀
明我屌咩未呀呀
講乜柒得唔得益姐

理性球迷
熱狗真係世撚界級

啊Ching 你睇左波幾耐?咁大動作阻單力唔算嚴重犯規?咁人地單刀次次一掌推埋去啦實無foul既
咁對比起熱狗d茅招, 推人又真係唔算嚴重犯規
最多咪仆一仆射唔到波, 洗死咩

理性球迷
熱狗真係世撚界級

屌緊你係犯規都唔撚吹呀
明我屌咩未呀呀
講乜柒得唔得益姐

唔係嚴重犯規咪俾得益,有咩好拗?

屌緊你係犯規都唔撚吹呀
明我屌咩未呀呀
講乜柒得唔得益姐

嘩屌你老母同你講都晒鳩氣
屌撚緊你單刀推人係嚴重犯規但唔撚吹
咁係咪黑哨呀屌你老母
講乜撚野得益姐

有道理 比起之前有場對車路士,個正選陣容有9個人都拎左黃牌,今場算得係咩姐,mma都未出動

中立球迷認為曼城有費蘭甸奴呢個半季拎兩張紅唔知停左幾個場既球員,好難有資格話其他隊mma

屌緊你係犯規都唔撚吹呀
明我屌咩未呀呀
講乜柒得唔得益姐

唔係嚴重犯規=無犯規?
唔係嚴重犯規就唔使跟球例食牌?

有道理 比起之前有場對車路士,個正選陣容有9個人都拎左黃牌,今場算得係咩姐,mma都未出動

中立球迷認為曼城有費蘭甸奴呢個半季拎兩張紅唔知停左幾個場既球員,好難有資格話其他隊mma

中立都講得出
king of the 搬龍門

一場攞9張黃牌既球隊唔叫mma, 仲有邊隊有資格叫mma?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞