屌你老母熱狗真係黑撚過阿嬌

179 回覆
16 Like 9 Dislike
又唔跌 仲要射埋 點吹呀
如果丁力-6射入
但球證吹返轉頭 比返12碼
咁又點睇?

先唔撚理佢射唔射得入12m
吹就正常啦
犯撚晒規唔吹 唔通下季果場先吹?

正常係入唔入都吹
btw 有乜理由調返轉笑鳩丁力唔撚跌
講唔通 黑就黑啦屌

你話陰d陰d推都算
大佬咁撚明顥一野推落去

咁要改例啦
係球場上任剷任拉任推
只要唔跌就唔洗吹

呢下從後推正路直紅,即吹
同平時啲得益情況唔同啦

咁要改例啦
係球場上任剷任拉任推
只要唔跌就唔洗吹

姐係話你射完波之後 佢就可以任比人打/剷
唔會有牌/12碼?
就算丁力-6入左, 球證吹返12碼+紅牌都可以,因為一個全餐可以判左熱狗死刑(果時落後緊)
曼城就算射唔入12碼都起碼打多1個
而家球證所謂既比得益反而益撚左熱狗(唔洗打少個)
旁證又係食屎既乜都睇唔到 咁撚大動作
就算丁力-6入左, 球證吹返12碼+紅牌都可以,因為一個全餐可以判左熱狗死刑(果時落後緊)

我諗如果個12 碼射唔入你又會屌鬼點解唔俾得益

退一萬步講, 推完有咁多時間比球證吹
佢都唔吹, 等到射埋都唔吹
你話球證唔on9?
搏and1咩 仲射波

射唔入都打多個 好打好多 仲屌乜尻?
判岩都要屌?熱狗真係

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
我諗你係傻閪咁你係咪真係傻閪呀
講撚緊果下foul撚晒都唔吹呀
foul撚左比牌再12碼係正常喎
你理撚之後個12m入唔入姐
係咪咁撚難明?

射唔入都打多個 好打好多 仲屌乜尻?
判岩都要屌?熱狗真係

就算射唔入, 都贏緊2:1同打多個
你話會唔會比人追和我唔知, 因為有巴禾
但點都好過無12碼又無紅牌囉
比得益係正常 佢射唔入吹翻轉頭全餐係正路 中心失曬想點射得靚?吹左亦唔會咁快出現個追平果球

exactly

好似係得益完成攻勢無得吹返轉頭wo

黃牌係可以後補

牌同犯規吹停兩樣野

參考呢篇最後果段
雖然篇文講緊要比紅牌既情況
http://news.now.com/mobile/sports/player?newsId=sp16029424973

值得留意,因為球證已給予得益,即使第1腳犯規原本是攻方獲判12碼,都會因為有明顯入球機會而不會補回12碼。故此,除非真的很有把握該得益成功,否則球證是不建議在紅牌情況上使用得益規條,掌握得不好就會破壞賽事發展,各位球證要特別留意了。

即係如果呢球係嚴重犯規, 要即紅 or 兩黃一紅
球證應立即吹停判12碼
如否就可判得益 比攻方完成攻勢, 而比得益後不會補回12碼

至於呢球要唔要紅 熱刺喎
卡尼果球offside 又可以睇唔到 黑撚到呢

退一萬步講, 推完有咁多時間比球證吹
佢都唔吹, 等到射埋都唔吹
你話球證唔on9?

你問我,最on9 係250點解唔跌 ,佢一跌跟本就一d爭議都無
搏and1咩 仲射波

就算射都射出界啦,之前對面拳王有球12 碼就係咁樣搏番黎

exactly

好似係得益完成攻勢無得吹返轉頭wo

黃牌係可以後補

牌同犯規吹停兩樣野

參考呢篇最後果段
雖然篇文講緊要比紅牌既情況
http://news.now.com/mobile/sports/player?newsId=sp16029424973

值得留意,因為球證已給予得益,即使第1腳犯規原本是攻方獲判12碼,都會因為有明顯入球機會而不會補回12碼。故此,除非真的很有把握該得益成功,否則球證是不建議在紅牌情況上使用得益規條,掌握得不好就會破壞賽事發展,各位球證要特別留意了。

即係如果呢球係嚴重犯規, 要即紅 or 兩黃一紅
球證應立即吹停判12碼
如否就可判得益 比攻方完成攻勢, 而比得益後不會補回12碼

至於呢球要唔要紅 熱刺喎

理性球迷
總之先唔講有冇12m 就完有唔撚理入唔入啦
但果下咁明顯既犯規都可以當冇foul
熱狗真係世撚界級

你諗就係真
射唔入咪我地柒囉
我諗你係傻閪咁你係咪真係傻閪呀
講撚緊果下foul撚晒都唔吹呀
foul撚左比牌再12碼係正常喎
你理撚之後個12m入唔入姐
係咪咁撚難明?

其實得益條例好難明? 你唔跌又射撚埋中埋龍。。。
一陣跌左球證吹埋你插水食牌啊屌你老母熱狗 正常有單刀你都射啦on9根本唔關跌唔跌事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞