屌你老母熱狗真係黑撚過阿嬌

179 回覆
16 Like 9 Dislike
唔跌又射埋真係好難吹,當得益去左

相反佢吹左但你又好彩射入,你又嘈佢俾番得益?

吹就正常啦 唔撚理佢之後12m入唔入先
犯規就唔洗吹?
新例?
有冇12碼都好,獲加都係要兩黃一紅
當你比得益射左門, 咁係咪代表獲加推人唔洗紅?
大把比完得益都會吹返轉頭比牌啦
球證下下咁樣比得益唔吹咪一年走甩十幾廿張紅牌?
球例係可以俾得益
如果射唔入再吹番12碼
所以跌唔跌唔影響球波係咪犯規
結論係球證都無諗住吹

exactly
英超球證唔好咁高要求啦

如果吹, 就一定紅牌+12碼
如果比得益入左唔比返紅牌就等於走甩左張紅牌
你明唔明?

唔得輸打贏要,如果呢球禁區外,walker推完250繼續得益單刀,球證吹唔吹? 定等睇埋250 單刀入唔入先再諗吹唔吹番個罰球?

一日有球證
一日都會有誤判
有咩計
平時其他球員跌 又抽鳩人地搏12碼
依家丁力唔跌 又要笑鳩佢唔識玩

好難捉摸
有D波係可以射左唔吹既..
但唔係依種情況
佢推完果下250成個人失左中心射得入就-6姐 射唔入係正常啦 咁都無全餐點都講唔去啦 平時比人拉過左一個失左波都會吹翻轉頭啦何況禁區單刀
係要比得益都要補翻第2張黃牌比獲加啦
根本球證覺得冇犯規而唔係比得益

我諗係推到完成唔到個攻勢先紅啦
根本係禁區入邊一推果下就應該吹
要理佢射唔射到波??
熱狗d 人矛撚到追唔到人就落手阻人

你明唔明?

唔得輸打贏要,如果呢球禁區外,walker推完250繼續得益單刀,球證吹唔吹? 定等睇埋250 單刀入唔入先再諗吹唔吹番個罰球?

不嬲可以完成晒攻勢比返牌架啦, 咁叫輸打贏要?
球例係可以俾得益
如果射唔入再吹番12碼
結論係球證都無諗住吹

exactly

好似係得益完成攻勢無得吹返轉頭wo
根本係禁區入邊一推果下就應該吹
要理佢射唔射到波??
熱狗d 人矛撚到追唔到人就落手阻人

角球爭位推到痴哂線,場場10 幾個12 碼啦

你明唔明?

但係呢球係禁區內啵
如果禁區內同禁區外係一樣 咁不如取消12碼啦
如果丁力-6射入
但球證吹返轉頭 比返12碼
咁又點睇?
球例係可以俾得益
如果射唔入再吹番12碼
結論係球證都無諗住吹

exactly

好似係得益完成攻勢無得吹返轉頭wo

黃牌係可以後補
如果丁力-6射入
咁又點睇?

先唔撚理佢射唔射得入12m
吹就正常啦
犯撚晒規唔吹 唔通下季果場先吹?

你明唔明?

不嬲可以完成晒攻勢比返牌架啦, 咁叫輸打贏要?

唔可以咁吹,你不如諗下球證咩情況下先會秋後派牌
如果丁力-6射入
咁又點睇?

佢依家唔撚係比得益 係覺得獲加冇犯規
如果丁力-6射入
咁又點睇?

如果-6射入但紅+12碼咪可以吹返
就算果球12碼射唔入, 熱刺都打少個無咁易追和(果陣2:1)
結論就係球證最起碼比漏左張紅牌

你明唔明?

但佢呢球係禁區裏面同埋影響到成個射門動作,答翻你,如果係禁區外嘅,我覺得會照比得益,但唔會理佢入唔入,因為個犯規係禁區外冇理由睇佢入唔入
btw 有乜理由調返轉笑鳩丁力唔撚跌
講唔通 黑就黑啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞