屌你老母熱狗真係黑撚過阿嬌

179 回覆
16 Like 9 Dislike
射左冇得吹 個進攻完左

射左都可以補返12碼,但問題丁力跌都唔跌好難比

雙腳飛剷晒鞋底 但剷你唔跌洗唔洗紅?

上兩場西咸條友雙腳鏟中波唔中腳都直紅
唔中腳都可以吹啦
點解丁力唔跌就唔係12碼同紅牌先?
射左冇得吹 個進攻完左

雙腳鞋底去係危險動作,同你單刀個case 都唔同

咁樣從後推人就算唔係禁區都吹啦, 就算唔吹比完得益都會補返黃牌
更何況禁區入面
根本個球證黑 咁樣推都無紅同十二碼 佢準備射比人推點射都無力啦大哥失左平衡
射左冇得吹 個進攻完左

所以覺得個邏輯講唔通,有推到有得吹嫁啦,唔理佢有冇完成到所謂嘅進攻,因為覺得今場鏝真係踢得比之前好,未踢之前估鏝輸緊 ,覺得唔抵嘅
利申,軌

雙腳鞋底去係危險動作,同你單刀個case 都唔同

咁樣從後推人就算唔係禁區都吹啦, 就算唔吹比完得益都會補返黃牌
更何況禁區入面

同意
根本個球證黑 咁樣推都無紅同十二碼 佢準備射比人推點射都無力啦大哥失左平衡

影響左成個射門動作
自己唔識跌係到屌球證
廢就認啦
上面幾隻小學雞柒到唔敢睇
平時打反擊比人拉衫但拉唔跌, 都會照比得益
等完成晒攻勢再比返張黃牌
點解入到禁區反而唔洗紅?
自己唔識跌係到屌球證
廢就認啦

上年曼城實廢啦
越仆入波 禁區外中背吹12m
乜撚都齊晒
作為球員就點都會射埋去,但係球證係要睇到獲加推人果下就吹,而唔係睇250有冇射波先決定吹罰與否
睇黎有足球有新例
球場上任推任剷任拉
唔跌就唔撚洗吹
以波論波,你唔跌又真係好難吹

咪就係 仲要射埋

個邏輯有啲唔啱喎師兄,唔跌就唔吹?

只可以講射左就好難吹

咁我打斷佢隻左腳但係右腳篤到個波都唔計

咁就睇佢個下係唔小心
定係斷左腳都照射囉
咁你仲有得射就比得益架啦

禁區喎

禁區冇得益咩
真心唔知
自己唔識跌係到屌球證
廢就認啦

上年曼城實廢啦
越仆入波 禁區外中背吹12m
乜撚都齊晒

等陣丁力跌左但球證唔吹又話係誤判
熱狗邊有得輸
作為球員就點都會射埋去,但係球證係要睇到獲加推人果下就吹,而唔係睇250有冇射波先決定吹罰與否

係,冇錯
球例係可以俾得益
如果射唔入再吹番12碼
所以跌唔跌唔影響球波係咪犯規
結論係球證都無諗住吹
唔跌又射埋真係好難吹,當得益去左

相反佢吹左但你又好彩射入,你又嘈佢俾番得益?
根本1推個下已經要吹啦 咁撚大動作
球例係可以俾得益
如果射唔入再吹番12碼
所以跌唔跌唔影響球波係咪犯規
結論係球證都無諗住吹

球證又做主角啊
自己唔識跌係到屌球證
廢就認啦

ching明白事理

所以覺得個邏輯講唔通,有推到有得吹嫁啦,唔理佢有冇完成到所謂嘅進攻,因為覺得今場鏝真係踢得比之前好,未踢之前估鏝輸緊 ,覺得唔抵嘅
利申,軌

咁呢球比人推之後 仍然控球在腳單刀

你選擇射門 咪當得益+終結攻勢囉

如果你跌/ 停係到攤手 , 9成9都吹

至於點解無牌, 熱刺黎嫁嗎
轉頭仆左吹插水食牌啊 屌你老母死熱狗
唔跌又射埋真係好難吹,當得益去左

相反佢吹左但你又好彩射入,你又嘈佢俾番得益?

如果吹, 就一定紅牌+12碼
如果比得益入左唔比返紅牌就等於走甩左張紅牌
你明唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞