係咪男仔都中意發姣既女仔

367 回覆
1639 Like 63 Dislike
主動d=發姣?
留名學野
果然呢度好多都係「男仔」,但求快同就手,容易搞掂就追邊啲,仲講明呢啲女仔只係好似快餐咁
男人睇女人又唔係剩係講樣,有時啲乖乖女唔識同人相處,同佢指拖似做老豆多過做男友,點解唔揀個同你多啲互動嘅??更何況係女人眼中同男仔傾計就係姣婆,剩返啲聖女都無敢要啦
西口西面嚟講 港女依樣真係世界第一
姣(主動)未等於易相處羅
甘被動 要識好難搞wor 男仔主動少少好似比人話狗公
個問題唔係發唔發姣
而係有時呢類好女仔都無咩明顯反應
更多既係瞻前顧後
咩都驚咩都唔敢
於是男既都唔知點入手
點溝?
你玩過交友 apps 就明
依家啲人 expect 一星期內就發展
頂多一個月
鬼有人咁得閒同你慢慢了解
見你無反應咪下一個

而且可以同你講
男仔角度果D唔係發姣,係嗲
滿足大男人心態
學野啦絲打
佢地鍾意咪由得佢地
姣得呢個 第時同樣姣得第個 厹都係
正解。通常女仔話自己個好朋友少肥,佢實際上會係好肥
整容之後
就算個樣唔靚 玩髮型 香香地再哄埋黎咬耳仔已經可以搞到人暈陀陀
岩呀 比Feedback 好重要,不過樓主分清楚比feedback 同發姣未?自信地去比feedback 唔等於發姣喎
事實係你對人地有好感不過人地唔係姐
如果倒轉有個無feel既話鐘意你你都反感la
擇偶條件各有不同,雙對既
我話比你聽係睇樣,如果個樣唔掂一樣無用
D女咪又係唔鐘意正常男仔
D死九公呀,把口浪過油又厚面皮呀,d女咪又係出哂水
都係雞
到底你講嘅正常女仔係有幾正常
香港男仔就係咁 有得食好多都會食左先 所以女追男成功率好高 如果你遇到個同你坦誠相對 唔鍾意你直接拒絕你既 而又照同你傾落去既 就好好珍惜
就算乖,無表示,男仔都係feel唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞