係咪男仔都中意發姣既女仔

367 回覆
1639 Like 63 Dislike
樓主覺得咩叫發姣先
俾啲定義 例子好啲喎
如果你話條女多男性朋友就發姣 討論唔到架喎
唔講靚定唔靚 西唔西臉依個問題
無論男女 你主動出擊成功機會點都大過淨係等你主動啦
*等人
你都識講啲女仔發姣係仔都啱啦,係咁拍拖有咩出奇
再者,普通人都會對自己另一半有自己一套嘅要求(無論外貌性格或者修養上),姐係會簡男朋友唔係有人溝就會受,更何況係啲中等或中上嘅女仔。
所以你講嘅野係正常到一點
樓主唔好膠ok?
我都覺得係咁...
你地鍾意咩男仔都係前題男仔都係有錢高大靚仔
你見過富江 就知道姣既女仔幾吸引.....
可否介紹?
公屋 15k
Working exp 10years
咁你介紹d比我囉
睇樓主comment
擺明就係唔靚女自以為性格好
唔嘗試了解唔同男仔 唔識欣賞人
然後冇人同佢拍拖就上黎呻
仲要暗示個個男人都睇樣

大佬呀 你唔係超級樣衰都唔會冇市場
見你一味發哂悔氣咁 又 果然 又 樣大哂
發姣前發姣後
有冇諗過自己平時同人相處有冇問題?
你覺得人發姣 可能只係比緊基本尊重男人
對佢地笑多d 對有意思既人有少少身體接觸
其實都好正常 自己乜都唔做係度怨
好難怪冇仔睇得上你
綠你老母茶婊咩
方便丫麻
男人食魚蛋燒賣多定高級和牛多丫
男人鐘意弱勢d 取悅自己既女人好正常
唔好話男人弱,而係有乜大事又要男人保護,但平時小時要強勢
根本自打嘴巴
「有啲」定義咁空泛點夠你講
主動又俾人話厹

你話未必
個個對媾嘅定義唔同,但係唔試又點知

媾十個,有一個唱你喺厹,唱你係漁撒網,你就係厹& 魚漁撒網,唔係乖仔

你話可以逐個溝,我就唔信女人係會同時間text緊少過一個男仔
逐個試,咁人生淨係得媾女

真男人大把野做,得閒同你日日估估下?
有料嘅自然有女埋身啦

你話啲姣嘅女仔見仔就姣
我就唔信又柒又毒嘅都會姣啦,係你仲唔笑柒佢

真話應該係:「果d我睇得上眼嘅好男仔,俾人姣兩姣就一齊左,我內在條件咁好但係又冇人溝 ,利申最憎d成日媾女嘅死厹」
啱啊
送到埋口 唔食就契弟
如果真係好似樓主講得咁好,即係樣貌問題啦。你話佢地唔差,咁po相出嚟睇下係咪咁得
我見到既發姣女仔唔係啲好靚周圍放電果啲
而係真係肥 唔靚 同埋公主病既女仔 好有自信咁樣周圍姣仔 而啲男仔又受先拎出黎問下
大家講緊既都係靚女而姣仔成功
但我身邊遇到既係唔靚但姣仔成功 所以先想知男仔比人姣就中意 講到好有要求要靚女咁 定其實唔靚但識姣都得
無惡意 純粹理性討論
同女人相處真係好撚煩 講錯少少又會嬲鳩你
仲要大部分都唔玩得 有時唔知自己因咩激嬲佢
然後就同人講是非 再叫人集亂杯葛
但呢啲女都好多人覺得冇問題 工作上仲可以成班圍威喂

我諗樓主都係呢啲女嚟
呢種明白事理,諗野有邏輯嘅女人好吸引

女睇女 男睇男本來就唔同 你覺得肥 男人可能會覺得係有肉地 好鍾意 靚又係 男人有啲連有冇化妝都睇唔出
女人會仔細啲
問過男朋友
佢話係,而且女仔最好唔好太聰明,會顯得男人冇用
係要扮蠢扮傻嗰隻
利申 已被飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞