係咪男仔都中意發姣既女仔

367 回覆
1639 Like 63 Dislike
Ex都好姣
對你發姣同對個個發姣又係兩回事黎 依家講到無矢而終係個男仔問題冇追落去
上面講到順其自然 大佬啊都要有d signal 人地先繼續到架 唔通果d signal 就代表緊發姣咩
其實好多女仔話冇人約/搵/覆好多時都只係冇想要既人搵姐 我諗樓主都唔係冇人追既 只係想要既人唔追佢姐
識得有條女姣到仆街 一同男仔講野把聲會唔同哂加痴脷筋 佢一笑啲牙肉露哂出黎 但都男朋友一個接一個
冰山女好撚正
香港地已經唔係講好性格好女好仔啦,你唔主動搵鬼知你好咩,所謂啲狗公臭雞,我同樣唔like,但事實佢地又真係比大部分人夠薑
溝通問題姐

多表達情感/想法 (發姣女仔普遍都會)
係男仔都覺得容易相處/知道點回應
鍾意人就主動啲
唔係個個男仔都有心機時間同你估估下
乜野signal都冇
人地都唔敢去馬啦

你覺得姣嘅女仔
好大機會係佢地自己去爭取幸福
呢個世界唔係只有男仔先要主動㗎
正解 話得人地係姣婆嘅女一係唔靚 一係自信低 未見過靚女/有自信愛自己嘅女仔會姣婆前姣婆後咁
真性情西臉
我覺得唔關姣唔姣事
朋友係白滑大波靚女但怕羞型 咪又係多仔
另外一個唔可以話靚但識打扮
但係a0 原因係佢眼角高
世界係咁嫁啦
主動既人一定有優勢, 男女都係
你唔係覺得坐係度un un 腳咩都唔做就會有仔埋身?
你估豬乸配種?
識得一個 會用啲我好天真嘅語氣問啲性方面嘅問題 例如咩叫陽痿 依條問題我聽咗佢問五個以上唔同嘅男仔 嗰陣已經中五中六 但啲男仔又真心覺得佢好純真係唔識 明明男朋友已經都唔知幾多個
問一句答一句無互動仲要正常樣,點解唔選擇個玩得d,心照啦,港女
有理性咪唔會
睇心態啫
介紹d唔姣既女仔俾我識下
樓主同埋佢班正常樣朋友
暖你老母
感覺上女仔主動易d溝
屌 梗係唔係啦 但你唔洗上黎問 呢到啲常識唔係常識黎
一路狗仔式 一路拍屎忽 罵條女死姣閪
不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞