係咪男仔都中意發姣既女仔

367 回覆
1639 Like 63 Dislike
又係喎~ 你又講得啱喎
動物世界都係咁嫁啦 女人發姣係跨張化自己女性既特質。
唔係話唔姣就冇人要既。咁都要人注視到先得。
我唔係話支持姣婆,只係動物互相吸引關係就係咁運作。
睇下動物紀錄片d動物 幾奇怪幾顯眼既求偶方式都有。
其實相對女人發姣係動物界都唔叫跨張
人地主動就叫姣
有陣時咁急進一步又驚比你地嫌煩, 點知你地女仔心入邊諗乜姐. 有好感就對答果陣反應熱烈D啦.
唔講樣啦女仔覺得既正常樣同男仔唔同
講下性格
女仔對同性同鍾意既男仔態度唔同又俾你話雙面人, 發姣
係男仔面前扮蠢又俾你話好假
明明呢啲先係好女仔
會主動, 識俾signal, 知道點樣去經營同維繫男女關係
根本樓主一直都唔明男女關係係咩一回事
剩係識一味話人發姣
有啲女仔自問清高唔發姣
日日就係度等運到唔做野
到有男仔對佢有興趣又要懶矜持
到個男仔冇癮對佢冷淡咗又要話人冇耐性, 膚淺
易相處條件好既女 人人都想溝啦 到最後咪又係派好人卡
女仔主動點都易啲,何況女主動根本無咩洩底,咁都唔做主動,淨係睇唔過眼人地發姣,無拖拍都抵啦
何況男仔依家對識既人做主動風險咁大,咁多metoo又厹,正常仔都好少會做主動,主動少少都驚俾人標籤或者周圍唱,啲女唔送到上門邊夠膽上
個樣唔係太差見得下人咁送埋黎大部份人都會食啦
我都唔明發姣女仔有咩問題
男仔眼中只係覺得女仔應該係咁
以前啲女仔覺得人哋姣係cheap 同影衰女性
但係今時今日 港女做雞己經係家常便飯 ptfg karen 有樓有高潮
完全係唔知羞
發姣咁低級別 又洗咩去介意而去矜持
姣都幾吸引嘅,但太姣就不了
讀書果陣係
而家會反感
介紹比我識
HAHAHA 好中POINT
啲女追唔到人就會怪其他女發姣.
到自己想追人果時就自己發姣

見過無數次
係男仔都中意發姣既女仔
咁有咁多易相處冇閪樣普通樣唔化妝
你多d睇下啦
點樣唔靚先?
鐘意 但係唔會考慮結婚
正常樣,易相處,唔港女,咁都要受溝先得架
利申苦戰中
男主動又狗公
女主動又話姣
Pink鮑
靚女或者ok樣發姣咪中意囉
比著你如果係欣宜同catgirl個type發姣 你估你仲中唔中意?

(Ken除外)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞