港媽抽光70多個扭蛋不中大獎 控訴美樂士多呃人:真心嬲

329 回覆
1263 Like 7 Dislike
個老母都好野 抽哂你d波
唔洗嘔返幾百出黎?
推廣生意競賽牌照 有冇申請呀?
有無法律巴打 海關吿唔吿得入
吿得既吿9佢廢時下個呀媽中伏都好
照睇排面,告得入呀
細個抽呢啲係抽紙仔
再自己揭開嚟睇
呢啲要做多重扭波
諗吓都覺得鬼
做生意手法
從她拍攝的照片可見,掛著禮物鈴鐺的牌,只剩8個大鈴鐺,其餘都已被她抽中。

知道仲有8個先抽
員工一定係為左一己私慾
唔想俾客人抽到大收咁開心

一定同公司無關
呢個員工都幾抵得諗,比人炒仲要幫老板講好說話
好似係去d祭典既攤,搞到比人追打咁濟
報了海關

但跟唔跟進又另一回事
以前細個彈乒乓波都仲有黑牌白牌出(大獎)
仲記得係keroro 軍曹手錶
或者bb彈槍 /激鬥戰車
依家陪個妹彈 一次都無
次次都係比張貼紙你
以商家角度,其實d大噹噹都唔值錢,留返都無用

估計如果一早抽晒大噹噹,之後d細噹噹就唔會有人抽

所以為咗成效最大化,職員一開始先放細噹噹,等抽晒到6~7成,中途再放大噹噹落去。今次估唔到有人一口氣抽晒,職員無機會加返落去

根本就唔係咩員工出錯,而係經營手法問題
咁都要標籤香港人
到底你作為香港人有幾咁自卑?
垃圾 抵你俾人睇唔起
明明全世界都有呢d事
係日本玩過好多次 大獎二獎三獎都中過
機會率=0
其實香港真係好垃圾
就算抽一番都有幾間出曬名扣起靚既獎
有間癡線到試過有人抽中一賞,佢同人講,唔好意思呀,見貨爛左/唔見/咁啱有人買左,未返貨
換過第二個獎比你 或者你遲d先黎換 但最後都係話無貨

不過…雖然話好多扭蛋或盒蛋入面會比人扣起好野,唔止香港係咁,但起碼唔好貼住有大獎但其實係無啦

推到見報啦,之前一番都要拎牌,你擺明就無牌啦
出現啦垃圾人種
話人地無金錢概念
其實人地係好撚多錢炸傻尻
我中意用500$ 買開心唔得既
個個要好似你咁窮洗咩 港豬
氹細路仔開心幾舊水好閒
氹港女開心又幾舊水好閒

唔怪得愈來愈人選擇唔結婚生仔
細個真係好開心
雖然有時中既未必一定正牌,但兩蚊中過價值二三十蚊既野

試過有個玩推糖機,1蚊次,推到個粒係大獎,
個時做緊數暴02,係盒正版既武裝進化玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞