港媽抽光70多個扭蛋不中大獎 控訴美樂士多呃人:真心嬲

329 回覆
1263 Like 7 Dislike
阿歷山大老母二世
但佢又屌得啱喎
香港人有咁嘅火就唔洗比的士狗恰到上心口
有咩問題,唔係你以為電視劇啲b喺邊度黎
電話game都有保底送一隻
乜野叫對唔到?
點解講講下間舖,無啦啦post埋人地d親人朋友
完全同事件無關都可以被拖落水
仲要又話人好
大人都算,小朋友就打返格啦
都唔明話個老母on9既人係咩心態
宜家個老母揭發間鋪呃人錢
係咪換個樣野價值低就唔撚揭發?
由得佢繼續呃人?
轉移視線都唔好咁撚低質呀
講講下間舖頭既經營手法,講個媽媽同小朋友做乜9?
如果我唔撚妥間舖或者個老闆
然後發覺幾舊水成本就可以玩9死佢
老唔老母幫個女都係其次喇
美樂士多向客人致歉,又指會先暫停扭蛋機遊戲,直至找到不會出錯的方式。(直至穩到下一個呃人既方式就真啦 )不過,網民卻認為店舖把責任推給員工,亦另有苦主指自己抽了10多個都是小鈴鐺,不會再光顧等。
1.聲稱自己PT
2.聲稱唔關鋪頭事
3.叫人唔好怪鋪頭 自己已經辭職

畫公仔畫到出撚哂腸
咁都要呃人 佢放三分一大波波都有賺啦
可能係士多老闆出黎轉移視線
唔可以
邊個緊張,係咁cap人圖想抹黑
從來冇幫襯過 但經過覺得幾得意
可以後更加唔會幫襯
又會因為多人到唔記得入返囉
兜啦, 兜多d柒多d
咁賠左個大獎比事主未
個呀媽係咩人關我地撚事咩 依家間鋪頭呃人就唔撚岩啦
屌你香港人做生意就黎同大陸人無撚分別 成班老細靠呃賺錢 好心啦呢個世界唔係得呃人可以搵到錢架 開士多呢D零售店好地地做好盤生意 老老實實賺錢唔撚得既? 除非個老細可以搵到個真實員工出黎登報澄清啦 唔係既話支持記者寫撚到條友仆街 等佢間鋪無撚哂聲譽
人地小朋友一心開開心心抽到個叮噹玩下 屌你老味走去呃人 搞到人咁興奮抽到底都無大獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞