港媽抽光70多個扭蛋不中大獎 控訴美樂士多呃人:真心嬲

329 回覆
1263 Like 7 Dislike
咁好心機睇晒條女fb搵位入
比人屌兩句就扮晒唔care又話自己有份屌間舖
冇撚用得你
之前已經俾人抽走左唔得嘅
咁間鋪都要有痛腳先得嘅
佢係做得好嘅,仲邊有咁多痛腳
當時機內只剩下10個扭蛋,店員說會扭到大鈴鐺,於是她再花100元讓女兒繼續扭,最終扭光機內70多隻扭蛋
我都試過,貪得意諗住玩一次抽隻細嘅都好,點知抽中頭獎,係隻半個人咁高嘅公仔,喺香港真係抽到破產都唔會有。
如果你見到無大鐺鐺都唔會抽
不過間野真係cheap 咗d
買一套都係幾舊水
一睇就知呃人樣, 為咗 做生意乜嘢都做得出
絕對同意, 留起曬 啲大獎 可以做啲咩?
真係講都冇人信啦
好認同你睇法
D小朋友抽唔到實會想抽多幾次,佢咪就喺呃人抽多幾次,果度既錢都貴過個啷啷,佢衰在唸唔到人地一鋪清佢袋,以為抽多幾次唔中就唔會再抽,點知遇到個執念咁深既人,一定要抽到為止。仆街在呃小朋友心態!
推到間士多仆街

咁平既大獎都要hold起唔放入去比人抽
仲要咁撚多藉口
擺明老細落order要咁做啦
大噹噹係咩離?
即係好似賭場咁,
賠率已經係計到賭場贏面高㗎啦,
仲要出老千千啲賭客,
仆街到呢。
轉移夠視線未
我睇你打字夠一睇就知你係弱智啦屌你老母兒登仔
屌你老母 電視劇電影 D BB邊到變出黎呀 接JOB有幾癲呀
我認衰, 對唔住師兄 動對唔住以為受害者!
我認我冇 追 曬 啲post, 我以為想中以為女士 係美樂士多 老闆 嘅老婆
先你可以睇到我其他留言 係 痛斥 呢間 美樂士多 嘅

[size=6]我得似喺度向受害者 Jennifer Ma鄭重道歉/size=6]
我認衰, 對唔住師兄 動對唔住以為受害者!
我認我冇 追 曬 啲post, 我以為想中以為女士 係美樂士多 老闆 嘅老婆
先你可以睇到我其他留言 係 痛斥 呢間 美樂士多 嘅

我得似喺度向受害者 Jennifer Ma鄭重道歉
開始有士多打手進場轉移視線
係咪兩蚊包金色朱古力威化條、一蚊粒印水紙口交糖果間打住集體回憶果間野?
就係依間仆街野
打手全家生花柳
佢仲有幾多個員工 = 仲可以呃多幾多次人
從來都唔玩呢d, 除非d款我全部都想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞