港媽抽光70多個扭蛋不中大獎 控訴美樂士多呃人:真心嬲

329 回覆
1263 Like 7 Dislike
比哂$都抽唔到
正仆街
一定要拎返幾萬賠償金
呢啲禮物值幾錢
又指以往從未想過會發生這種事

冇諗過有人會抽到底咋啩
間美樂士多好垃圾,懶係懷舊,但賣啲野出面都有,咩玻璃樽汽水、吹波膠⋯⋯
下次最多咪放返中獎人張相囉
藍眼白龍果條?最後果兩粒中左
咪係囉
個鋪打工仔有份咩
打份工仲同你道歉?戇鳩鳩呃邊個?
記得喺日本東京鐵塔個onepiece 展
有得抽一番賞
我未玩過,嗰日生日就試一次
一開就係最大獎
或者呢類野只有日本先唔會呃人
我仲以為咩大獎 抽中有部switch 咁既野 個女on9 個老母都on9 唔怪得人wo

以前唔係架 你有抽卡就知
啲卡鋪老細係會放既
至少唔會裝假狗氹鳩人繼續抽
我果時抽緊數碼暴龍 紅蓮騎士果啲😂
老母戇鳩一件事
人哋鍾意就得啦
重點係間舖呃人
是鳩但開個acc都得啦
屌 香港人啲憎人富貴厭人窮呢啲特質爆晒出黎
氹自己個女姐 幾百蚊有幾閒呀?
自己溝女氹女果陣 幾千蚊咪又係咁洗
見人幾舊水抽呢啲無價值既野就唔抵得
而家間鋪裝假狗搵水魚 重好意思屌鳩個老母?
人地有錢鍾意點洗關你撚事咩
轉個頭諗下就算粒野咁平但間鋪一粒都唔比人中呢
係囉應該要牌?
純粹係想抽中大獎個下快感

同就咁買冇得比

當然值唔值見人見智
我係兼職理得你死 駛乜引咎辭職
咪係囉,好心咁平就俾人中下啦,
個老母俾幾百蚊抽都想氹下個女姐,
而家錢又洗左仲要谷到一肚氣,
呢啲黑店應該要推到佢無得翻身
擺明係間舖仆街都仲有人屌過老母
推撚到間舖俾人告
祭咩旗
條友分分鐘虛構
呢間仆街野睇價錢都知唔係好野
食水深撚到
依家衰左就入個啲細嘅數
仲搵人假扮員工道歉
辭左職都同你咁上心,咁誠心道歉,仲叫人唔好搞間鋪?
比著你,食左隻死貓之後,辭左職就理撚得你去死啦下話
呃鬼呀?
淨係呢個post都睇到香港人係幾奴隸幾仆街,
明顯係舖頭問題,擺明係呃喎。

偏偏有班on9仔仲喺度blame the victim,
又以為自己搵到淘寶平啲好撚醒,
咁撚醒你唔係應該淘寶添啦,你生活所有嘢應該一係就自制一係就直接同廠拎貨唔好經任何分銷渠道。

一個鐺鐺係唔值錢,但香港人做生意就係仆街到連咁都要呃鳩你
我就真係未見過有間公司要個員工喺fb同個客講返件事情始末+道歉喇
唔可以姑息養奸呢d奸商, 我都抽過幾次全部都係細噹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞