[I]糞營運#白貓Project#16 想砍掉重練?唔係咁易

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ycUGoNgDBVw&feature=youtu.be
屌你老母 無人幫襯
請人上去玩羞恥play宣傳
https://www.youtube.com/watch?v=ycUGoNgDBVw&feature=youtu.be&feature=youtu.be
屌你老母 無人幫襯
請人上去玩羞恥play宣傳

我有幫襯過 買左兩個folder
我死曬心 你地仲咁認真玩
打緊台版儲石抽妖尾
打緊台版儲石抽妖尾

sok冇抽到 shit
我死曬心 你地仲咁認真玩

平行世界?
嘩屌 聽日台版仲要復埋2016正月島
仲有咒拳 多野打到仆街

咁樣先叫兩周年下話
我從來都冇諗過 本土出既白貓竟然冇同本土野合作

反而台版可以同妖尾 仲要配埋音 唔係咁呀 日版 有冇面見人呀
仲有咒拳 多野打到仆街

咁樣先叫兩周年下話

咪撚成日復刻島 搞re島
正正經經開送石關咪算 還掂大家都唔撚係玩你隻game d內容架啦 個個旨在抽個下之麻
仲有咒拳 多野打到仆街

咁樣先叫兩周年下話

正正經經開送石關咪算 還掂大家都唔撚係玩你隻game d內容架啦 個個旨在抽個下之麻

想要呢隻
仲有咒拳 多野打到仆街

咁樣先叫兩周年下話

想要呢隻

畫風咁似gal game d角色
其實個喇叭係邊拎
其實個喇叭係邊拎

起野果度
仲有咒拳 多野打到仆街

咁樣先叫兩周年下話

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/25/234920_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[/ig]
想要呢隻

畫風咁似gal game d角色

咁先正
老老豆豆 feel到2月真係last chance嚟
呢兩日active player 我諗得幾萬人
棄左大半
老老豆豆 feel到2月真係last chance嚟
呢兩日active player 我諗得幾萬人

咁咒佢
聽日台版就多人login抽妖尾
屌啦媽 又整返個一日十協既DAILY 係咪傻撚左
真係得返chok同黑劍先仲對白貓咁神心
其實個喇叭係邊拎

雙極大把
真係得返chok同黑劍先仲對白貓咁神心

老老豆豆如果棄咗白貓 我諗有一排都唔會掂app game
屌啦媽 又整返個一日十協既DAILY 係咪傻撚左

你話要衝十億協都情有可原
點解而家仲有

題外話 呢家連黑貓都好以開始回緊春
白貓可唔可以生性啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞