[I]糞營運#白貓Project#16 想砍掉重練?唔係咁易

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
開發白狗 黑狗
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

鳩毛肯放低身段出返多d福利出多d好玩既新系統俾老屎忽咪拉得返人流

pad都起得返身 你白猫唔得係你廢啫
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

鳩毛肯放低身段出返多d福利出多d好玩既新系統俾老屎忽咪拉得返人流

第一件事 唔好要人日日10場協
一個活動唔好打15萬分
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

一個活動唔好打15萬分

寧願佢出關難d 多幾個地圖
過一次就完成任務
宜家同一關打十幾廿次真係好撚on9
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

一個活動唔好打15萬分

過一次就完成任務

駁唔到

一個活動唔好打15萬分

過一次就完成任務

駁唔到

以前同一關好似要打幾十次
手遊隻隻game都係叫人刷
FGO個d仲 19

一個活動唔好打15萬分

過一次就完成任務

駁唔到

FGO個d仲 19

diablo個種刷裝類我唔介意刷

但係而家主流係刷素材換野 勁on9
個問題根本唔在於每日10場協假如個版任係10場協50石應該個個會好勤力...但真係好多謝尻毛同馬場可以令我戒APPS驚戒課金

過一次就完成任務

駁唔到

FGO個d仲 19

其實隻隻驚都係升lv升技進化突破刷野換野

差個玩法唔同,亦都係手機驚想長搞唯一套路
其他game可以一路玩一路做其他野
白貓望少陣都唔得 仲刷幾十場
個問題根本唔在於每日10場協假如個版任係10場協50石應該個個會好勤力...但真係好多謝尻毛同馬場可以令我戒APPS驚戒課金

咪又係10場1星
咁樣根本唔算成功吸引到人打佢個協力

其實都係好事嚟
多咗好多時間清一清PS4堆GAME
Ms d爆絕出到咁難
咪又係一大班人喪打刷極運
起碼辛苦刷完出嚟既成果係會有用
白貓要人刷個d打完十幾廿場可以得到d咩?
宜家d活動連建都無呀
Ms d爆絕出到咁難
宜家d活動連建都無呀

exact7ly, 刷就隻隻app game都係咁on9
但係刷完係要有意思有用
唔係特登要人登入玩5分鐘熄game保住個每日人流囉
Ms d爆絕出到咁難
宜家d活動連建都無呀

但係刷完係要有意思有用

其實MS schedule好撚chur 一個超絕爆絕開得嗰一陣
開一次爆石回體刷到盡都未必打到十場
場場都鬼死咁難打 啲王愈嚟愈多血打勁耐先一場
仲要一個細失誤已經好易炒

但日本都仲係個個喪刷 因為真係場場有變化
過程又算係幾好玩
不過追schedule太辛苦好而家都少玩
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

之前有隻OL GAME就係不停用舊料但開發新GAME,
家下已經好似出到唔知第4,5次
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

即係執笠→換營運開返→執笠
咁樣?
原來台版已經有得單人協力
毒撚恩物

yes
Ms d爆絕出到咁難
宜家d活動連建都無呀

但係刷完係要有意思有用

其實MS schedule好撚chur 一個超絕爆絕開得嗰一陣
開一次爆石回體刷到盡都未必打到十場
場場都鬼死咁難打 啲王愈嚟愈多血打勁耐先一場
仲要一個細失誤已經好易炒

但日本都仲係個個喪刷 因為真係場場有變化
過程又算係幾好玩
不過追schedule太辛苦好而家都少玩

我都係 佢限時仲慘過返工 玩唔到
每日法師10回
想執粒咪出公告囉
每日法師10回
想執粒咪出公告囉

on9 唔俾人用黑翼掃一星

邊度搵隻真冬出黎撚
每日法師10回
想執粒咪出公告囉

嘻嘻 用真冬刷一星咪得囉

我有都唔刷 thx
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

咁樣?

應該係:
原祖>到PEAK>DECAY> 開新坑,原祖就HEA開發>
到二代PEAK>DECAY>再開新坑,原祖,二代就HEA開發>
到三代PEAK.....

但唔會執,由得老PAT PAT助養,但舊GAME錢就去哂開發新坑

而個隻OL個CEO想法同馬場幾似
$#轉去9ho 開發拼圖project
開發白狗 黑狗

根本唔駛出新game

咁樣?

應該係:
原祖>到PEAK>DECAY> 開新坑,原祖就HEA開發>
到二代PEAK>DECAY>再開新坑,原祖,二代就HEA開發>
到三代PEAK.....

但唔會執,由得老PAT PAT助養,但舊GAME錢就去哂開發新坑

而個隻OL個CEO想法同馬場幾似

即係亞瑟王咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞