[I]糞營運#白貓Project#16 想砍掉重練?唔係咁易

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

辣殺白貓

咩驚
Chok仔睇左未
https://youtu.be/1dkt0PW7usk

On9

唉屌 第一次睇竟然係睇片
我屌你老母其實係咪韓版先係原版+正版

日版係連改都唔撚改
入張圖落個app有幾難呀
我冇野想講

又做馬
[img]https://holland.pk/fvd8ao4r[img]
辣殺白貓

咩驚

http://chronicle.sega-net.com/konosuba_cp/
cc

冇左ac send email去齊晒資料都唔比返我 已棄

首抽中左呢隻,仲要100lv

恭喜哂
但 呢隻真係唔勁
露西

職業:魔導士
聲優:平野綾

主動技能 1-1(一般狀態):星靈之門;召喚出塔羅斯丟出飛斧對敵人造成雷屬性傷害,同時在原地設置一個金牛座力場。
賦予夥伴的效果:攻擊速度 UP(60 秒 / 50%)
強化力場賦予效果:攻擊力 UP (10 秒 / 50%)、技能傷害 UP (10 秒 / 50%/3 次)、蓄力速度 UP(10 秒 / 50%)

主動技能 1-2(精神集中狀態):星靈之門;召喚出阿葵亞產生水龍捲吸收周圍敵人並給予水屬性傷害,同時在原地設置一個水瓶座力場。
賦予夥伴的效果:異常狀態護盾 (60 秒 / 10 次)
強化力場賦予效果:HP 回復、SP 回復、傷害減輕 (10 秒 / 70%)

主動技能 2:全天星辰;與雙子座星靈傑米尼集合兩人份的魔力來施展,射出數顆球體給予敵人傷害。其後,部分球體具有反射效果。
賦予夥伴的效果:自動復活 (60 秒 / 50% / 單一任務最多 1 次)

上次日版見到咁多BUFF係幾時
日版又無平野綾

今次台版真係醒同埋有心整
老老豆豆 台版仲先過日版同正路人氣作品合作
日版智商真係咁低?

台版隻隻強度都係魔改級
btw 七大罪hxh : ???

咩驚

http://chronicle.sega-net.com/konosuba_cp/
cc

冇左ac send email去齊晒資料都唔比返我 已棄

我都係 寫到勁詳細都唔理我 垃圾game

恭喜哂
但 呢隻真係唔勁

新手只推主線已經夠玩到好後
你話打協力15星緊係死硬

恭喜哂
但 呢隻真係唔勁

推主線用真冬/vincent仲好啦

早一個月玩既話有得刷黑翼龍女起手
神解左隻湖槍不斷一技卷金屬怪做sup
神解左隻湖槍不斷一技卷金屬怪做sup

連消buff 馬騮都唔驚
魔法學院你地用咩快刷推介下

卡蓮限法真冬, 加限法助人

BTW 成日卡蓮打到隻雷元素(?)殘血,隻限法助人同我補返滿佢
頭先咁樣玩左我成45秒有多

BTW 成日卡蓮打到隻雷元素(?)殘血,隻限法助人同我補返滿佢

我用火龍女鳩衝打boss用真冬 拎唔到ss

咁點解仲揀限法助人

呢個組合可以次次SS

咁點解仲揀限法助人

因為有D位我可以唔洗轉人佢就幫我殺晒D水

其實係我第一關揀左限法, 之後係咁"再次挑戰", 冇再轉過

呢個組合可以次次SS

易打啲囉我覺得鳩衝搞掂
我都係助人用限法同你一樣佢同我幫隻雷元素補血 試下轉助人再打過先

推主線用真冬/vincent仲好啦

早一個月玩既話有得刷黑翼龍女起手

刷到沒神武有鬼用
我屌你老母其實係咪韓版先係原版+正版

日版係連改都唔撚改
入張圖落個app有幾難呀

覺得係馬場整埋小動作,佢好不滿白貓

由巫女到依加都沒換過封面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞