[I]糞營運#白貓Project#16 想砍掉重練?唔係咁易

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

今次台版真係醒同埋有心整
老老豆豆 台版仲先過日版同正路人氣作品合作
日版智商真係咁低?

刀劍呢

就有劇場版
韓版 台版 日版 三個世界黎

as1
天輪.繚亂之劍
對範圍內敵人造成雷屬性傷害,有機會使敵人防禦力降低100%。

賦予效果:
攻擊速度UP(60秒/50%)
技能傷害UP(60秒/50%/3次)
鎧甲護盾(60秒/HP2000)
天輪之鎧(60秒)

※ 天輪之鎧:攻擊、會心、防禦+100%、一般攻擊強化、集氣斬強化、反擊斬強化
※一般攻擊強化:有機會使敵人陷入防禦力降低100%
※ 集氣斬強化:有機會使敵人陷入電擊、氣絕狀態
※反擊斬強化:有機會使敵人陷入氣絕狀態,賦予自身減輕SP消耗(60秒/2次/30%)

as2

妖刀紅櫻

恢復自身異常狀態,對範圍內敵人造成傷害。

賦予效果:
會心傷害UP (60秒/100%)
自動反擊 (60秒/2次)
※反擊最多2次,或失敗告終。
※對防禦下降狀態的敵人傷害+200%

copy form 巴哈

...

as1
天輪.繚亂之劍
對範圍內敵人造成雷屬性傷害,有機會使敵人防禦力降低100%。

賦予效果:
天輪之鎧(60秒)

※ 天輪之鎧:攻擊、會心、防禦+100%、一般攻擊強化、集氣斬強化、反擊斬強化
※反擊斬強化:有機會使敵人陷入氣絕狀態,賦予自身減輕SP消耗(60秒/2次/30%)

as2

妖刀紅櫻

賦予效果:

...

2技全地圖
d傷仲未追到時代
銀河級修正, 個地圖變暗左 d細節位chur爆人地部機所以改
又有石賠了
終於派左50石
今日,我見到有個po起左我底
原因係我打左5P字,被視為5P撚
被人恥笑等等
我覺得好嬲,我記得我開過嘅PO都無5P字
我記得我係個一人一句廢話個PO打左個"反"字
但我只不過平時用慣左個反字
你地識我咩?知我份人係點咩?
一口就咬定我係5P撚?
未免太一竹竿打一船人掛?
我唔係嬲我俾人屌我打左5P字,我都唔鐘意見到呢啲5P字
我係嬲無啦啦俾人攞出來做所謂"公審"
因為,我唔係5P撚
可能你地覺得咁樣係呢度嘅作風,寧願殺錯無放過
但我接受唔到
我係新會員,但唔係5P撚
我鐘意呢度嘅文化,但有啲風氣實在不能接受
我目的唔係想講我唔再用LIHKG
而係我想大家下次再做某啲野時請三思
因為LIHKG係個好論壇
銀河級得包弓姐同半年前既sok 法可以用

Sok好用,配個限法好友
近期得雪家姐一隻法師

基本上係靠sok 打到王關, 再用包姐用陣射佢老母

btw 有冇風話會出協黎刷分

基本上係靠sok 打到王關, 再用包姐用陣射佢老母

btw 有冇風話會出協黎刷分

我全程用偵探法+包姐

as1
天輪.繚亂之劍

賦予效果:
天輪之鎧(60秒)

as2

妖刀紅櫻

賦予效果:

...

2技全地圖

其實台版而家堆角都仲係自己齊BUFF
之後出到正月呢批仲跟唔跟C社好
比條仆街玩死
3場解完 點知 接落去10場
比條仆街玩死

比條仆街玩死

估計有十成人10場彈出黎個下屌左出聲
今個月派左幾多石

辣殺白貓
乜白貓已經到左武器屬傷500嘅時代
冇玩一陣姐
我嘅武器仲停左係單位數
乜白貓已經到左武器屬傷500嘅時代
冇玩一陣姐
我嘅武器仲停左係單位數

遲下會改
全部舊武屬傷上升
好似係

辣殺白貓

咩來
Chok仔睇左未
https://youtu.be/1dkt0PW7usk

On9
我屌你老母其實係咪韓版先係原版+正版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞