Mazda 車主揮手區 (6)

1001 回覆
15 Like 8 Dislike
有冇ching揸緊第一代Mazda 5 感覺如何
想問下萬6 電子handbrake , 各位如果起步時,會唔會解左鎖,先比油? 定直接比油唔解鎖?

唔解鎖起步,會唔會易壞?
不解直接比油。 電子handbrake唔係就係咁用咩?
當然直接比油方便,我成日行斜路,驚易壞
【Apple CarPlay 系統更新服務 — 首100位客人限定優惠】
透過 Apple CarPlay 與 MZD Connect 的連繫,駕駛者可以在行車途中透過 Siri 語音功能或多媒體操控鍵,控制Apple 智能電話內不同的應用程式,包括音樂播放、導航、通話及處理各種資訊等,便利性大增之餘,亦可專注行車視野,保持安全駕駛。

Mazda維修中心現已提供 Apple CarPlay 系統更新服務,首100位客人即可享限定優惠,以特價$2,488訂購 (原價$2,688)*。

歡迎致電 Mazda維修中心熱線 3768 4848或到 https://bit.ly/2j3Dl47 預約或查詢。
-————————————
* 只適用於配備合適 MZD Connect 系統的 Mazda 車輛
* 如於車輛首次登記日起180日內配置此服務需附加稅項
* 優惠受條款及細則限制,詳情請向維修顧問查詢

係預左比你用既功能
仲未頭100人咩, 好多人裝左LO
扮有優惠 等仲諗緊果啲人快快科水遮
貴到
本身細車心思思想過檔換新款5 都想知呢架表現如何
仆街我架車咁撚多負評
點睇下一代 3仔
個carplay 一直都係299, 依家扮特價真係好柒

裝都唔止裝左100部啦大佬...
Mazda 車主好似8折

想請教各位,關唔關天氣事。
因為一直都冇事,今朝泊完車發現有水氣
2019 m3 變左扭力樑,屌咩
MPG 好似都同上一代比低少少
希望價錢會低啲
黎緊去日本自駕遊,租左架cx5
四條友估計兩個大喼(26”)加1-2個細喼,尾箱會唔會唔夠裝

已經做左好多research同睇片, 尾箱空間似乎ok, 但都有少少淆
邊間有得租cx5
下次又試下車先
orix?
幾靚都無用 cheap 晒
試過塞兩個大喼加兩個細喼入Prius CX5 應該有凸。 btw 清你同邊間租車公司租?
Prius 空間都幾多
Prius咁多位仲有舊電

我times car rental, 中部機場拎車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞