Mazda 車主揮手區 (6)

1001 回覆
15 Like 8 Dislike
岩岩加入咗萬事德大家庭
買咗部2012 mazda 3s
想問下巴打知唔知點check部車有無藍芽?
佢個中控台搵唔到有任何制
定係部車本身無藍芽?
諗住用嚟聽歌用
唔明點解咁多人期待,我覺得個樣
因為香港少wagon車
一出咪打曬飛機咁
最衰咁遲先出
係囉 早d 出都會考慮 價位同配置都唔錯
渣左一年CX5 雖然都好正
始終鍾意房車多d
新m 6 乜都齊晒 2.5 bose 安全野 都係310k
cx5 2.0 乜都無 黎緊都賣290k
個樣真值錢
無計
一部款頭一部款未
今日見到部Mazda 3 mps (2014後),係咪佢自己貼上去

好似聽到引擎聲有少少分別,但又唔似改喉嗰啲大大聲
其實SEDAN唔係仲靚咩
CX5果TYPE感覺上好笨重

BTW 呢部2.5 M6真係抵到爛
乜都有齊
cx5 上年新出果時25.5萬ja, 唔知點解加到咁貴

seden單身溝女係靚仔d 既,
但有家庭或者多野放wagon 大好多, 實測好過cx5
尋找緊架車想入手

其實正常Mazda 3 HB大約幾多錢到
搵緊架二手
想搵大約6-8年車
新m6成300k溝女既話真係加兩三萬買a200仲好
反正d女都剩係睇章
講緊seden vs wagon姐, 其他牌子唔討論la
咁sedan係正好多
除非係已經成家立室
唔係既話得閒車下老豆老母真係sedan都夠做

m3都好我都覺得sedan靚好多
二手Mazda 2 有乜要留意

Mazda
來回新界到香港島都好少見到一架mazda3
正,就係鐘意小人揸
三代Mazda 3 無mps
有無巴打揸過323 推唔推薦p牌出
P牌仔想出架操車
想問多唔多ching揸緊cx5,想換好耐
上星期去左九龍灣睇,個sales話咩special offer 得返兩部
2.5 賣$310k,都心郁郁想衝,不過個朋友話sales吹水,到19年1月會有18年貨尾做promote,叫我唔好急
年尾真係唔好急, 唔差在等多1-2個月
如果有會平幾多?同埋係咪會有啲經紀車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞