Mazda 車主揮手區 (6)

1001 回覆
15 Like 8 Dislike
同佢講自己整花定石仔?
石仔你當人on9 問左幾錢先啦
佢諗住頭1000km 免費全包
就算真係係石仔都唔會包啦
最多幫你捽下蠟 點下油
無講免費全包 執下意思係磨平咁解
磨完要補色就買枝原廠百幾蚊色筆自己油番
講笑啫 講笑啫

Btw, 多唔多人有做鍍膜,CX5新車咩都未搞
我都係問下姐
過多幾個月返廠先再問下 遠睇近睇其實都唔覺 要揾岩角度同光先睇到
鍍膜好似我呢到d刮痕防唔防到
我咩都無搞,係落完雨容易有水漬,如果會keep住洗車就ok
想買mazda3 hatchback 十年左右 但28car完全無盤
鍍膜除左洗車方便,同反光,沒咩效用
買支水鍍膜,洗完車搽埋會好好多
09 10年 點會冇盤

呢到都已經六部啦
我諗上面嗰位巴打意思係,想要萬3 1500 CC hatchback,而唔係3S?

其實我都想搵部萬3 1500 CC hatchback
咁如果睇晒成個28 car,總會搵到1500 CC hatchback既,唔係話無,不過唔多啦,因為我想要黑色,所以暫時未搵到
我建議就唔好揀 1500hb
到你想係網上
搵d外觀件 加下改下 或者 d bumper爛左 要換
你係唔會搵到
2手件就有 但改裝件就...

建議 舊年份 一代
即係你想揀既 1500cc hb 既樣
只揀4門 5門hb 乜9都冇
車會有幾個會員 就係 1代 5門
想改少少野 都搵唔到 就算搵到都貴好多
就以改個中網為例 4門 幾百蚊有交易
5門 900幾 成千蚊

當然你乜都唔改 真係忍受到全原裝 用通用包圍
你咪可以去馬

就一個經驗分享 最終決定權 都係你地自己手上
1994 Mazda Miata

我已經揸緊NC但喺Craigslist見到呢部2002特別版NB又好想買埋。
好低哩數唔使US$9000蚊美金。

http://seattle.craigslist.org/est/ctd/d/seattle-2002-mazda-mx-5-miata/6846228728.html

想換車,換架14-16年既Mazda 6,睇28car同facebook都好少選擇,岩心水哥d又俾人買左
😂😂
去facebook grp問
岩岩拎P, 想出部2009 mazda 3s hatchback。各位點睇!
今朝有架新 灰色 Mazda 3 2.0 好很快,係咪巴打黎
想就出
你指新款Mazda3 有起香港試車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞