[COYS - Pray for 超人and少林] 熱刺球迷吹水區 04

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
睇緊hull 果場,dawson 傷完之後hull 條後防穩左

多信冇傷喎ching
是咪講馬臣bb
睇緊hull 果場,dawson 傷完之後hull 條後防穩左

多信冇傷喎ching
是咪講馬臣bb

我講緊係dawson 之前傷左,hull 條後防好廢
佢復出返,hull 防守好左

多信冇傷喎ching
是咪講馬臣bb

我講緊係dawson 之前傷左,hull 條後防好廢
佢復出返,hull 防守好左

係啊 佢本身攻防都係老虎其中一個重心
仲要佢係隊長
mason

快d好留呀
Spurs watching Lazio centre-back Stefan de Vrij

買啦,唔使watch

打包埋felipe anderson啦

買到de brij都還神了
Spurs watching Lazio centre-back Stefan de Vrij

買啦,唔使watch

打包埋felipe anderson啦

買到de brij都還神了

de vrij
OMG Mason
要盡快康復同唔好有手尾跟
OMG Mason

實際情況係點?
OMG Mason

實際情況係點?

頭骨裂,情況穩定,但要留院幾日做手術
OMG Mason

實際情況係點?

頭骨裂,情況穩定,但要留院幾日做手術

大聖響twitter都有祝福馬神
今年熱刺主場同作客好似爭好遠

作客對其他Big6 未贏過(兩和兩負)
但主場就未輸過

之後big6對決仲有三場
主場對曼聯同阿仙奴
作客利物浦

但主場就未輸過

主場對曼聯同阿仙奴
作客利物浦

最擔心真係打利物蒲

但主場就未輸過

主場對曼聯同阿仙奴
作客利物浦

最擔心真係打利物蒲

英超羅賓漢

但主場就未輸過

主場對曼聯同阿仙奴
作客利物浦

最擔心真係打利物蒲

英超羅賓漢

咁我地算係勁旅定弱旅

最擔心真係打利物蒲

英超羅賓漢

咁我地算係勁旅定弱旅

睇下對利果場贏定輸咪知

最擔心真係打利物蒲

英超羅賓漢

咁我地算係勁旅定弱旅

睇下對利果場贏定輸咪知

成隊去左巴塞愛斯賓奴集訓
以上年經驗第日佢地會放飯行街食飯
到時睇下有邊幾個圈子邊幾個frd d

Alli Dier 呢對走唔甩
好想洛神有ig呢類野
成隊去左巴塞愛斯賓奴集訓
以上年經驗第日佢地會放飯行街食飯
到時睇下有邊幾個圈子邊幾個frd d

Alli Dier 呢對走唔甩
好想洛神有ig呢類野

Son同雪馬好frd
屌呀 迪路菲奧借左去A米
點解唔借黎玩下呀
Most chances created by Spurs players this season:

Christian Eriksen (60)
Kyle Walker (30)
Dele Alli (29)
Danny Rose (26)
Harry Kane (25)

捏死大力臣就成功既一半
Most chances created by Spurs players this season:

捏死大力臣就成功既一半

兩閘

捏死大力臣就成功既一半

兩閘

脆皮係咪傳左三成功力俾walker
啲傳波靚左咁多

捏死大力臣就成功既一半

兩閘

脆皮係咪傳左三成功力俾walker
啲傳波靚左咁多

對鏝個球我以為認錯人唔係walker 黎

強援
過左連登咁耐,第1次係熱刺post留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞