[COYS - Pray for 超人and少林] 熱刺球迷吹水區 04

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
算啦,今輪都多前列失分
痴撚線阿狗今季大大話話 3-4場都係臨尾絕殺追和 / 贏波
24個鐘唔夠北倫敦變成全個英超公敵
又越位助攻
老闆我有一個提議。
過左黎LIHK都一段日子~ 熱迷區多左好多人
我地整理返一個Member List,每次出Post 可唔可以置頂。
分返邊D 係熱迷。LIHK 體育台一開始係超亂~
痴線佬成日走入人地個Chatroom... 宜加有時都唔記得佢係咪真熱.

大家點睇。

然後大條道理走出公海話自己點唔黑
唔知講完出黎自己有無面紅

狗數多咪唔驚人打
次次都係咁架啦
有咩事成班湧晒出黎用數量浸死人

狗數多咪唔驚人打
次次都係咁架啦

尋晚大大聲屌人黑,而加勁多阿狗衝出黎明黑尻你
垃圾球迷
老闆我有一個提議。
我地整理返一個Member List,每次出Post 可唔可以置頂。
痴線佬成日走入人地個Chatroom... 宜加有時都唔記得佢係咪真熱.

大家點睇。

無所謂既又ok ar
24個鐘唔夠北倫敦變成全個英超公敵

狗數多咪唔驚人打
次次都係咁架啦

尋晚大大聲屌人黑,而加勁多阿狗衝出黎明黑尻你
垃圾球迷

有邊次唔係
自己開post自抽自嘲就成班圍爐圍得好開心
到人地抽返同一樣野就去咬鳩人
都唔知試過幾多次
老闆我有一個提議。

大家點睇。

無所謂既又ok ar

Okay ar
老闆我有一個提議。

大家點睇。

無所謂既又ok ar

Okay ar

支持

無所謂既又ok ar

Okay ar

支持

類似鏝個類
有冇琴日成場波嘅link

http://www.fullmatchreplay.com/replay.php?match=221289&vid=68646

唔該巴打

一入到去係LIV對SWA既

VIDEO 2就得上半場
Ryan mason氧氣罩抬出

馬臣bb好似好嚴重

無所謂既又ok ar

Okay ar

支持

類似鏝個類

我手字好柒

馬臣bb好似好嚴重

撞到後腦?聽樂視講波佬講話有D例子會連行都行唔返

馬臣bb好似好嚴重

撞到後腦?聽樂視講波佬講話有D例子會連行都行唔返

希望會無事啦
Spurs watching Lazio centre-back Stefan de Vrij
Spurs watching Lazio centre-back Stefan de Vrij

買啦,唔使watch

買啦,唔使watch

咁即係雪馬走硬

買啦,唔使watch

打包埋felipe anderson啦
睇緊hull 果場,dawson 傷完之後hull 條後防穩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞