[COYS - Pray for 超人and少林] 熱刺球迷吹水區 04

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
大家都係唔洗j會買人
而且都係wimmer dier頂一排姐
況且仲破壞隊內平衡

vertonghen至少傷出6個禮拜喎
頂一兩場就話啫

無v5最多都係踢4231,都頂得下
但而加a4都傷埋

precaution 姐

艾斯比利古達打中堅都ok,點解賓戴維斯唔得

留意返 我地贏車路士就係因為佢地輸azp高波
真心 買又好,借又好,要揾個即用到既CB.

事實上係球壇上面好中堅係唔多
車 雷斯都幾千萬
咁就知係根本冇好中堅

其實 ccv得唔得
我見幾穩

身位唔夠

由佢去啦,當俾個地方佢地發涉

講緊你呀屌你老母

誤會喇大哥,我真熱黎架

次次一有事先出黎辣火頭
收皮啦
黎緊難打既係2月12打痢,希望toby出到
大家都係唔洗j會買人
況且仲破壞隊內平衡

頂一兩場就話啫

但而加a4都傷埋

我覺得ok架

如果只要求佢一腳清既話,其實我都覺得冇問題
但如果真係要求慢慢組織,佢就未得
同埋佢身體質素都真係未夠,又未夠大隻又未算快

其實 ccv得唔得
我見幾穩

身位唔夠

我睇親佢都唔穩wo
下下荒張到亂踢個波

其實 ccv得唔得
我見幾穩

身位唔夠

身位ok wo
高波又得
係反應同雪馬差唔多

以新仔黎講獌件文西都唔錯,有啲通天老倌feel
重有十日就肯定唔會買人
唯有希望toby無事
Between Winks真係踢到好老定,係咪報細數架
中堅都無咩好買

比ccv練多幾場,最多打雙防中囉
大家都係唔洗j會買人
況且仲破壞隊內平衡

頂一兩場就話啫

但而加a4都傷埋

我覺得ok架

如果只要求佢一腳清既話,其實我都覺得冇問題
但如果真係要求慢慢組織,佢就未得
同埋佢身體質素都真係未夠,又未夠大隻又未算快

打三中堅嘅左邊或者ok嘅,好似威爾斯國家隊咁打
但雙中堅應該唔多掂,始終唔係正中堅料
我比隻軌話我中學生
我應該慶幸,幾耐無人講到我咁後生
中堅都無咩好買

比ccv練多幾場,最多打雙防中囉

反正雪馬點都係爆
不如出自家製ccv好過
我比隻軌話我中學生

過多幾年就比人講到變到同曼同巴同級既球隊
雖然wimmer 踢得差
其實有時可以後備入黎夾下
起碼踢多左唔會亂黎
佢其實都幾慘,上季頂受傷位都唔差
今季成日大戰就要出佢,比人當罪人咁屌
雖然wimmer 踢得差
其實有時可以後備入黎夾下
起碼踢多左唔會亂黎
佢其實都幾慘,上季頂受傷位都唔差
今季成日大戰就要出佢,比人當罪人咁屌

上季係唔差但已經見頂
上季定前季獌好似有件後場萬金油踢得幾好叫科素文沙?
我比隻軌話我中學生

呢個真,雖然企位封傳球路線唔夠好,搞到成日要撲波,但所有表現正正常常,係個合格既替補
諗起湯卡一出嚟就輸身位、馬臣亂決定、契仔賓自殺回傳,發現新仔都係簡簡單單、唔好博太多,就已經心滿意足
我比隻軌話我中學生

咪話我話
cap定圖到時變預言家

防中同中堅位都掂,不過摩狗肯定唔會放

呢個真,雖然企位封傳球路線唔夠好,搞到成日要撲波,但所有表現正正常常,係個合格既替補
諗起湯卡一出嚟就輸身位、馬臣亂決定、契仔賓自殺回傳,發現新仔都係簡簡單單、唔好博太多,就已經心滿意足

因為佢有少少身位 個腦又無留低係後備席

防中同中堅位都掂,不過摩狗肯定唔會放

其實去左邊?而加獌好似唔見佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞